مصرف محدود سیر در دوران بارداری منجر به افزایش وزن جنین می شود.

دکتر عسگری، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سیر خاصیت ضد باکتری، ضد ویروسی و ضد قارچی دارد و در کنار فواید این گیاه مصرف آن منجر می شود که دچار افت "فشار خون" نشوید.

وی افزود: از اینرو باید علاوه بر مصرف مقداری و محدود این ماده غذایی میان وعده های غذای تان را بیشتر و حجم آن را کمتر و در واقع این گیاه را در وعده های اصلی خود بگنجانید.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه مصرف محدود سیر در دوران بارداری منجر به افزایش وزن جنین می شود اظهار داشت: این گیاه علاوه بر اینکه باعث افزایش وزن جنین می شود. سیستم ایمنی کودک شما را تقویت خواهد کرد و ویتامین E موجود در آن برای درمان بیماری موثر است./ح

انتهاي پيام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار