به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز یزد
اين كارشناس تغذيه عنوان كرد: انار برای
سلامت قلب و عروق، جلوگیری از تصلب شریانها و بروز سکته، پیری زودرس، آلزایمر و
سرطان پروستات به کار میآید پس مصرف انار برای بیماران قلبی عروقی میتواند بسیار
مفید باشد.
وي با اشاره به اين كه انار برای بیماران
مبتلا به پرفشاری خون مفید است افزود: اين ميوه بهشتي با داشتن حدود ۲۶۰ میلیگرم
پتاسیم در مقابل ۳ میلیگرم سدیم در هر ۱۰۰ گرم در کاهش فشارخون مفید است.
اين كارشناس تغذيه با بيان اين كه انار خون
را تصفیه كرده و تقویت كننده قلب و كلیه است معتقد است: انار اشتها آور است و بهتر
است قبل از غذا مصرف شود.
وي
اضافه كرد: مصرف انار برای سلامت پوست و رفع لک های صورت بسیار مفید است، انار
برای رفع خستگی و آرامش اعصاب بسیار کارآمد است.
وي با اشاره به اين كه انار یک میوه نیست بلکه یک پزشک و یک درمان کننده بیماری
هاي زيادي است افزود: اين ميوه بيماري هاي کبد، مسومیت های خون، خستگی جسمی و عصبی
و بالاخره رفع کننده سرماخوردگی و بیماری های عفونی و انگل های دستگاه گوارش را
بهبود مي بخشد.
برخورداري يادآور شد: عصاره انار آثار ضدباکتریایی داشته و به عنوان مثال با باکتریهای
ایجادکننده پلاکهای دندانی مقابله کرده و در سلامت دندان و دهان موثر است.
اين كارشناس تغذيه متذكر شد: آب انار و پوست آن، خواص ضعیف استروژنی داشته و لذا
میتوانند در برطرف کردن عوارض یائسگی موثر باشد.
وي توصيه كرد: افرادي که مشكل نفخ معده دارند باید مصرف انار را محدود کنند، ضمن
اینکه زیادهروی در مصرف انار ترش، زخم معده به دنبال دارد.
اين كارشناس تغذيه گفت: افراط در خوردن انار باعث یبوست، ناراحتی معده و زبر شدن
گلو میشود. همچنين افرادی که مبتلا به ناراحتی ریوی هستند در مصرف انار احتیاط
کنند./س