به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در دیدار مدیرکل و مدیران سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری استان قم، که در دفتر مدیر حوزه برگزار شد، مسئولیت این سازمان را بسیار خطیر برشمرد و گفت: تأثیرگذاری فوق العاده در زمینه ایرانگردی، صنایع دستی و میراث فرهنگی، یکی از خصوصیات این سازمان است.
وی با اشاره به توسعه صنعت توریسم در بسیاری از کشورهای جهان اظهار داشت: امروزه بسیاری از کشورهای جهان که از نعمت معادن و ذخایر بی بهرهاند، با سرمایه گذاری بر روی صنعت توریسم توانستهاند که این نقص خود را جبران کنند.
عضو خبرگان رهبری به اختلاف در معیار و ملاکهای نظام اسلامی و کشورهای غربی در جذب توریسم اشاره کرد و افزود: ملاک و معیار غرب برای جذب توریست، جنبه مادی دارد و کمتر به ابعاد فرهنگی آن توجه میشود، حال آنکه نظام اسلامی به لحاظ باورهای اعتقادی محدودیتهایی دارد و بیشتر در پی تبلیغ فرهنگ دینی است.
وی فعالیت سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری استان قم را فرهنگی دانست و گفت: فعالیت سازمان میراث فرهنگی در زمینه فرهنگ است و در استان قم نباید به دنبال جاذبههای دیگری برای جذب توریست باشیم.
آیت الله حسینی بوشهری تقویت بنیان فرهنگی را اولویت کاری این سازمان دانست و خاطرنشان کرد: بنیان فکری و فرهنگی از جمله مواردی است که باید در دستور کار قرار گیرد، چرا که این کار سبب جذابیت میشود.
وی طلبههای خارجی مشغول به تحصیل در حوزه علمیه قم را بهترین مبلغ برای فرهنگ ناب ایرانی - اسلامی معرفی کرد و گفت: اگر فعالیت در عرصه بنیانهای فرهنگی به درستی صورت گیرد، طلبههای خارجی مشغول به تحصیل در قم، بهترین مبلغان فرهنگ ایرانی اسلامی هستند.
معاون جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ارائه طرحهای مناسب در صنایع دستی و جهت دهی این رشته هنری را بسیار مهم دانست و ابراز داشت: توجه به صنایع دستی و ارائه طرحهای جدید، از جمله کارهایی است که لازم است در زمینه صنایع دستی صورت پذیرد./س