رئیس دانشگاه آزاد گفت:در ادغام کنکور دانشجویان فرصت انتخاب را از دست می‌دهند بنابراین از سال آینده کنکور دانشگاه‌های آزاد و سراسری به صورت جداگانه برگزار می‌شود تا شانس قبولی بیشتر شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران؛ حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد در حاشیه نشست مسئولان حوزه علوم پزشکی این دانشگاه در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر به دلیل تغییر ترکیب جمعیتی در دوره 18 تا 24 سال بسیاری از رشته‌محل‌ها متقاضی ندارند به طوریکه از 19هزار رشته محل 7هزار رشته‌محل تعطیل شده است. بنابراین باید این میزان ظرفیت را به تحصیلات تکمیلی اختصاص دهیم زیرا در بخش تحصیلات تکمیلی یک میلیون متقاضی داریم که مجموع دانشگاه‌های آزاد و دولتی تنها پاسخگوی 300هزار نفر برای پذیرش هستند.

وی افزود: در این صورت داوطلبان تحصیلات تکمیلی به خارج از کشور می‌روند و به دلیل هزینه گران کشورهای آسیای شرقی را انتخاب می‌کنند.

وی با بیان اینکه کنکور دانشگاه آزاد و سراسری که امسال ادغام شده بود از سال آینده به صورت جداگانه برگزار می‌شود، گفت: در ادغام کنکور دانشجویان فرصت انتخاب را از دست می‌دهند بنابراین از سال آینده کنکور دانشگاه‌های آزاد و سراسری به صورت جداگانه برگزار می‌شود تا شانس قبولی بیشتر شود.

میرزاده در رابطه با معرفی‌اش به شورای عالی انتقلاب فرهنگی گفت: گزینه قطعی دانشگاه آزاد هستم و پس از ارائه گزارش به هیئت امنا به عنوان رئیس دانشگاه آزاد به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی می‌شوم.

رئیس دانشگاه آزاد در رابطه با حوزه علوم پزشکی این دانشگاه گفت: برنامه‌ دراز مدتی داریم و برای توسعه علوم پزشکی دانشگاه 10 سال زمان می‌خواهیم.

وی افزود: مدیران قبلی فضاهای مناسبی را برای این منظور فراهم کرده‌اند.

میرزاده ادامه داد:‌ با معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور توافق کرده‌ایم تا پردیس علم و فناوری مشترک را در پارک فناوری پردیس تأسیس کنیم که تا دو هفته آینده این توافق‌نامه به امضاء می‌رسد و در نظر داریم شرکت‌های دانش‌بنیان را در سراسر ایران توسعه دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد گفت: همچنین با توفیقی سرپرست وزارت علوم نیز به توافق رسیده بودیم تا برنامه‌های علمی مشترکی داشته باشیم ولی پس از معرفی نشدن وی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به مجلس باید در اولین فرصت با رضا فرجی دانا وزیر پیشنهادی علوم جلسه‌ای بگذاریم و برای انجام طرح‌های مشترک پژوهشی به توافق برسیم.


استفاده از ظرفيتهاي كم متقاضي به نفع توسعه تحصيلات تكميلي 
 دكتر ميرزاده گفت: دانشگاه آزاد 19 هزاررشته محل مصوب داشته ولي به دليل كاهش جمعيت 18 تا 24 سال ايران اين تقاضا براي حدود 7 هزار رشته محل وجود ندارد بايد راه حلي پيدا كنيم كه از اين ظرفيت ها  براي توسعه تحصيلات تكميلي استفاده كنيم. در حقيقت ما تعطيل نكرديم بلكه متقاضي وجود نداشته و تغيير  تركيب جمعيتي و برخي پارامترهاي اقتصادي فرهنگي و اجتماعي باعث آن بوده است.

وي افزود: يك ميليون متقاضي براي توسعه تحصيلات تكميلي در مجموعه دانشگاه آزاد و دولتي داريم كه فقط 300 هزار نفرجذب مي شوند و به همين دليل بقيه براي ادامه تحصيل به خارج از كشور مي روند به همين دليل بايد از ظرفيتهايي كه متقاضي ندارند براي توسعه تحصيلات تكميلي استفاده كنيم.

موافقت نامه توسعه علم و فناوري تا دو هفته آينده به امضا مي رسد
وي در ادامه اظهاركرد: بحث توليد علم به ثروت به عنوان يك شاخص مطرح است و اگر بخواهيم مشاركت فعال در اين عرصه داشته باشيم بهترين ظرفيت نيروهاي علمي هستند تا ثروتي از علم ايجاد كنيم. راه كار آن توسعه پرديس هاي فناوري است. با معاونت علمي توافق كرديم پرديس مشترك توسعه علم و فناوري راه اندازي كنيم كه تا دو هفته آينده موافقت نامه  اين كار در پارك علم و فناوري پرديس به امضا خواهد رسيد. 

وي اظهاركرد: راه اندازي شركت هاي دانش بنيان تنها محدود به تهران نبوده و در شهرستانها نيز اين اقدام را انجام خواهيم داد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي عنوان كرد: براي رفع مشكل بيمارستانهاي زيان ده نياز به چندين سال وقت است تا به وضعيت قابل قبولي برسيم. ده سال وقت مي خواهيم كه در حوزه علوم پزشكي حرف قابل قبولي بزنيم.


انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار