این ماده در پیشگیری از ابتلا به سرطان مؤثر بوده و مصرف آن به افرادی که در رژیم ها لاغری به سر می برند توصیه می شود.

دکتر محمد تقی انوشه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در خصوص تأثیر تخم مرغ بر سرطان و چاقی به خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در زرده ی تخم مرغ ماده ای به نام کولین و جود دارد که این ماده ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد.

وی با بیان اینکه : تخم مرغ یک منبع پروتئینی با ارزش غذایی بالاست گفت: این ماده سرشار از ویتامین ها ی A-B2- B12- K و یک منبع خوب کلسیم و آهن و فسفر است.

این متخصص تغذیه اظهار داشت: ماده ی دیگری که در تخم مرغ موجود است "سلنیوم" می باشد که در مقابله با "سرطان" مؤثر است و این درصورتی است که متعادل مصرف شود از جمله کسانی که در رژیم های لاغری هستند می توانند از تخم مرغ استفاده کنند.

رژیم لاغری خود را با تخم مرغ تجربه کنید
وی ادامه داد: به دلیل اینکه تخم مرغ خاصیت سیر کنندگی دارد، در رژیم لاغری مؤثر است. بهتر است تخم مرغ به شکل آب پز مصرف شود چرا که روغنی که در نیم رو استفاده می شود میزان زیادی "کالری" را به آن اضافه می کند.

وی در پایان افزود: وجود مادۀ کولین در زردۀ تخم مرغ در بعضی از سرطان ها مثل سرطان پروستات و کبد مضر اعلام  شده و روزانه مصرف یک عدد تخم مرغ برای یک فرد سالم  توصیه می شود./ح

انتهاي پيام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار