به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد،احمد داوطلب زرقي گفت: در نیمخ نخست سال گذشته ۱۳ هزار و ۱۹۶تن گوشت قرمز توليد شده كه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۵/۳ درصد افزايش يافته است.
وی اظهار داشت : طبق برنامه بايد در سال جاري ۲۶ هزار و ۷۸۰ تن گوشت توليد شود كه كمتر از نيمي از آن در استان مصرف و مابقي به ساير استانها از جمله تهران و مازندران حمل خواهد شد.
وی سرانه مصرف گوشت قرمز دراستان را ۱۴ كيلوگرم عنوان كرد و گفت: اين رقم در كشور ۶/۱۴ كيلوگوم است.
گفتنی است: در خراسان شمالي دو ميليون و ۶۵۹ هزار و ۶۸۹ راس دام سبك، ۱۳۰ هزار و ۹۵۲ راس دام سنگين و سه هزار و ۱۴۹ نفر شتر وجود دارد./ز