به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه العربیه؛ "العبد" همه ادعاهای مطرح شده در سخنان مجری شبکه العربیه را رد کرد و گفت کوچکترین اقدام خطا و نادرستی علیه ساختمان اداری دانشگاه الازهر صورت نگرفته است. اصلا دفتر رییس دانشگاه تحت محاصره قرار نگرفته است. من به آینده خوشبین هستم زیرا تظاهرات کمتر از قبل شده است.
شماری از دانشجویان پسر و دختر در ساعات مشخصی در مقابل ساختمان اداری تجمع می کردند و شعارهای بیان شده در میدان رابعه العدویه را سر می دادند. انگار برنامه ریزی شده بود که ساعت ده می آمدند و قبل از ظهر می رفتند. برخی از دانشجویان با شکل و شمایلی ظاهر می شدند که مشابه تظاهرکنندگان در میدان رابعه العدویه بود. دانشجویان به سوی برخی از دانشکده ها نیز می رفتند نه همه دانشکده ها. اصلا شمار دانشجویانی که معترض بودند با دانشجویانی که برای تحصیل علم به دانشگاه آمده بودند قابل قیاس نبود. ( معترضان بسیار کمتر بودند). وقتی تعداد کمی خواستار برهم زدن کلاس باشند می توانند این کار را بکنند. معترضان فقط در صدد بر هم زدن اوضاع در دانشگاه الازهر نبودند بلکه همه دانشگاه ها را هدف قرار داده اند. من قبل از آغاز سال تحصیلی جدید به همه سوال ها و مطالبات اتحادیه دانشجویان دانشگاه الازهر پاسخ داده ام با آنان نشستی را برگزار کردم .
من اکنون می توانم با دانشجویانی که این روزها دستگیر شده اند مانند خودشان تعامل کنم ولی حقیقت این است که من تلاش مجدانه ای را برای آزادی آنان آغاز کرده ام. من در گفتگوبا اعضای اتحادیه دانشجویان دانشگاه الازهر این مطلب را گفتم که با ارسال نامه ای برای وزیر کشور، آزادی دانشجویان و همکلاسی های بازداشت شده آنان را خواستار شده ام.
من وظیفه ای دارم و دیگر در جای وزیر نمی توانم تصمیم گیری کنم. من می خواهم به موضوع مهمی اشاره کنم ، این که من مسئول همه دانشجویانی که در داخل چهاردیواری دانشگاه هستند می باشم. دانشجویی که در کف خیابان بازداشت یا کشته می شود و در خارج از دانشگاه اتفاقی برایش رخ می دهد دیگربه من ربطی ندارد. من همین جا تاکید می کنم که هیچ کسی نمی تواند فعالیت دانشگاه الازهر و روند تحصلیی آن را متوقف کند و معترضان نماینده اکثریت نیستند. الازهر حدود پانصد هزار دانشجو دارد و شمار تظاهر کنندگان به دو هزار نفر نیز نمی رسد. این که گفته می شود طرفداران اخوان المسلمین اکثریت را در دانشگاه های مصر به خصوص الازهر دارند اما چیزی که خود ادعا می کنند و نهایتا ده و حتی کمتر از ده درصد را در اختیار دارند. من کسانی را که این ادعا را دارند و معتقدند که دانشجویان سلفی نیز بخش زیادی از دانشگاه را دارند به چالش می کشم.
من خطاب به همه بینندگان عرض کنم الازهر منش و سیاست میانه روی و اعتدال را در پیش گرفته است. الازهر بیش از هزار سال است که در خدمت شریعت اسلامی است. هرگز از یک گروه علیه دیگری جانبداری نکرده است. حال اگر گروه افراطی نیز در دانشگاه هست این جزو استثناهاست ودر واقع این گروه جایگاهی ندارند.