برداشت برگ سبز چاي در گيلان و مازندران از اول ارديبهشت آغاز شده بود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، علي محرر رييس سازمان چاي کشور گفت: 60 هزار خانوار چاي کار گيلان و مازندران امسال حدود 90 هزار تن برگ سبز چاي به ارزش 770 ميليارد ريال برداشت کردندکه 40درصد آن درجه يک و بقيه درجه دو است. 

وي افزود: در همين مدت هم 20هزار و 200 تن چاي خشک در150 کارخانه چاي سازي توليد شد.  

دولت امسال هر کيلو برگ سبز چاي درجه يک را هزار و 200 تومان و درجه 2 را 650 تومان از چايکاران خريد.

چايکاران در 3 مرحله بهاره، تابستانه و پائيزه برگ سبز چاي را برداشت مي کنند. 90 درصد چاي ايران در گيلان توليد مي شود.

از 32 هزار هکتار باغ چاي شمال کشور 28 هزار هکتار در گيلان و 4 هزار هکتار در مازندران قرار دارد.

انتهاي پيام/
برچسب ها: برگ ، سبز ، چای
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار