تحلیلی در خصوص شرایط مذاکرات ایران و طرفهای غربی
ایران و آمریکا در موقعیت «زوپای منفی»
وی افزود: تمامی فیبرها ترکیباتی به نام (بام اسیدفوتیک) دارند به ویژه نانهایی که جوش شیریون در آنها وجود دارد، فیتات موجود در آنها جلوی جذب آهن را میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: اغلب نانهای تخمیر نشده و نانهایی که با جوش شیرین تهیه میشوند جلوی جذب آهن، روی و کلسیم را میگیرند.
وی اظهار داشت: آهنهای موجود در گوشت به راحتی به بدن منتقل میشود و در تمام منابع حیوانی این کلسیم وجود دارد.
وی در ادامه گفت: در تمامی منابع حیوانی کلسیم مفید وجود دارد البته آهن از ویتامین c استفاده شود./ع2
انتهاي پيام/