وی با اشاره به حضور زنان به عنوان شهردار در سطح نواحی شهر تهران و ابراز امیدواری در جهت تحقق به کار گیری آنان به عنوان شهردار منطقه و استفاده از قابلیت های زنان در تمام عرصه های اجتماعی و فرهنگی افزود: حضور 60 درصدی بانوان در عرصه های ورود به تحصیلات دانشگاهی و 80 درصدی آنان در مدیریت سرای محلات و اجرای برنامه های آموزشی نمایانگر موفقیت زنان در عرصه های مشارکت های اجتماعی است.
معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران با یاد آوری برگزاری دیگر جشنواره های این معاونت نظیر شمسه ، شکوفا، مشکات و پژواک در سطح شهر تهران برپایی این قبیل جشنواره ها را از طریق مشارکت ها ی اجتماعی شهروندان در سرای محلات دانست و عنوان کرد: سرای محلات به عنوان پایگاهی در جهت توسعه فعالیت ها و توانمند سازی آنان در زمینه مشارکت های گروهی است.
ایازی ادامه داد: حضور گروهی زنان در سرای محلات و خانه های تسنیم و توانمند ی آنان در این خانه ها بزرگترین دستاورد تسنیم در جهت فراهم نمودن زمینه مشارکت زنان در فعالیت های اجتماعی است.
وی تصریح کرد: مشارکت مردم در امور شهری سبب اداره بهتر امور خواهد شد که این امر جز با حضور شهروندان در عرصه های مختلف اجتماعی و فرهنگی محقق نخواهد شد و برگزاری جشنواره تسنیم و دیگر جشنواره ها بستر سازی جهت تحقق این امر است.
معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران با بیان زمینه های لازم برای مشارکت بانوان از احداث مراکز شهربانو در سطح محلات خبر داد و افزود: قرار است در سطح 374 محله شهر تهران مراکز سرپوشیده و امن جهت فعالیت های ورزشی بانوان ایجاد گردد.
ایازی تصریح کرد: وقتی باور های دینی و اعتقادی سبب محرومیت برای بانوان در برخی زمینه های می شود از جهتی دیگر باید با ساخت فضاهای مناسب این محدودیت ها را جبران نمود.
وی در پایان با ابراز امیدواری جهت ایجاد زمینه های لازم برای فعالیت بانوان و تشکر و قدردانی از برگزار کنندگان و برگزیدگان جشنواره خاطر نشان کرد: امیدواریم زمینه های مشارکت های بانوان در تمامی عرصه های اجتماعی و فرهنگی فراهم شود.
در پایان این همایش از 60 نفر از بانوان مجری بهترین پروژۀ بخش ابتکارات جشنواره تسنیم در قالب دو گروه 30 نفره و با نماد سیمرغ به عنوان مشارکت های اجتماعی و فعالیت های گروهی تقدیر شد./ف