به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت مدیر جهاد کشاورزی تالش گفت :سالانه 50 هزار تن کیوی در دو هزار و 40 هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان تولید می شود که بخش اعظم آن به کشور های روسیه ، ترکیه ، کشور های حاشیه خلیج فارس و اروپا صادر می شود .
تجارتی افزود : نخستین جشنواره کشوری کیوی همزمان با فصل برداشت این میوه با حضور مسئولان کشوری و استانی اول آبان در روستای رود بار سرا شهر چوبر تالش برگزار می شود.
کیوی سرشار از ویتامین ای و سی است و مصرف آن برای تقویت سیستم ایمنی و سلامت قلب و عروق مفید است ./س