فیبر بالای آبمیوه ها سبب پر شدن معده و روده و همچنین باعث کندی عمل "گوارش "و بی نظمی در زمان استراحت می شود.

مرضیه محبی متخصص گوارش و داخلی در گفتگو با خبرنگار  بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف آبمیوه در صبح علاوه بر تقویت و عملکرد دستگاه گوارش، موجب جذب مواد مغذی در بدن می شود.

وی افزود: مصرف پرتقال با معده ی خالی موجب ریفلاکس می شود البته لازم بذکر است مصرف آبمیوه هایی مانند انبه، آناناس که سرشار از پروتئین هستند بعد از وعده ی غذایی به هضم غذا کمک و موجب بهبود فرایند گوارش می شود.

وی اذعان داشت: قبل از وعده های غذایی نباید از آبمیوه و سبزیجاتی مانند پرتغال و گوجه فرنگي استفاده کرد زیرا مواد تند و تیز آنها با ترکیب اسید معده موجب بروز فشار و درد گوارش می شوند.

این متخصص گوارش یادآور شد: همچنین آنزیم انبه از زخم معده جلوگیری و آب پرتقال نیز با افزایش آنزیم چربی های گوارشی را از بین می برد.

البته لازم به ذکر است: نوشیدن آبمیوه بعد از شام اصلاً توصیه نمی شود زیرا قند آبمیوه ها با جذب کالری زمینه ساز بروز چاقی می شوند.

وی خاطرنشان کرد: فیبر بالای آبمیوه ها سبب پر شدن معده و روده باعث کندی عمل گوارش و بی نظمی در زمان استراحت می شود/ع2

انتهاي پيام/

برچسب ها: گوارش ، غذا ، کندی ، درد ، انبه ، اسید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار