مدیرکل امور عشایر خراسان شمالی گفت: از ابتدای امسال تاکنون 6 هزار و 500 تن گوشت قرمز توسط عشایر استان تولید شده است.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد، جلیل رمضانی گفت: از ابتدای امسال تاکنون 6 هزار و 500 تن گوشت قرمز توسط عشایر استان تولید شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 500 تن کاهش داشته است.

وی افزود: کمبود علوفه مرتعی به سبب بروز خشکسالی و کاهش نزولات جوی سبب جابه‌جایی متناوب دام عشایر در چراگاه‌ها شده که این امر نیز باعث کاهش وزن دام و کاهش تولید گوشت قرمز می‌شود.

رمضانی همچنین افزایش قیمت نهاده‌های دامی را از دیگر علل کاهش تولید گوشت قرمز ذکر کرد و گفت: این افزایش قیمت سبب فروش بره‌های نارس در بازار شده است که این امر باعث متضرر شدن خانوارهای عشایری استان شده استب/.

برچسب ها: تولید ، گوشت ، قرمز ، استان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.