رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور گفت: نخستين بار در كشور و جهان به همت اين سازمان ديپلماسي مهارت در حال شكل گيري است.

 كورش پرند  در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج افزود: اين طرح از ابتكارات مسوولان سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور بوده و هدف از اجراي آن كاهش بيكاري است.
وي بيان كرد: ديپلماسي مهارت يك بحث بين رشته اي است كه موجب ارتباط هر چه بيشتر آموزش هاي فني و حرفه اي با يكديگر مي شود.
پرند اظهار كرد: رويكرد اصلي اين طرح توجه جدي به آموزش رشته هاي مختلف فني و حرفه اي است.
وي عنوان كرد: در ديپلماسي مهارت تاكنون 121 مربي عراقي و 19 مربي لبناني در دوره تربيت مربي فني و حرفه اي شركت كرده اند و هفت دوره آموزشي نيز براي مربيان فني و حرفه اي افغانستان برگزار شده است.
پرند با اشاره به اينكه آموزش رشته هاي فني و حرفه اي در كشور متنوع شده، ابراز داشت: سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور براي برگزاري دوره هاي آموزشي در دانشگاه ها، پادگان هاي نظامي و زندان ها آمادگي دارد.
رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور افزود: اصلاح قوانين بانكي، رشد اقتصادي و استفاده مطلوب از بخش تعاون موجب رونق كسب و كار در كشور خواهد شد.
پرند گفت: اشتغال پايدار شاخص هاي متعددي دارد كه يكي از مهمترين آنها آموزش مهارت هاي فني و حرفه اي است.
وي با اشاره به نرخ 14 درصدي بيكاري در كشور، بيان كرد: براي ايجاد اشتغال در كشور تيم هاي مختلفي در زمينه بازاريابي تشكيل شده و اين طرح به طور آزمايشي در 180 نقطه كشور در حال اجرا است.
پرند اظهار كرد: پنج هزار استاندارد آموزش فني و حرفه اي در كشور وجود دارد كه در بخش هاي صنعت و خدمات طبقه بندي شده اند.
وي عنوان كرد: ارائه 75 درصد آموزش هاي فني و حرفه اي در كشور بر عهده بخش خصوصي بوده كه بخش عمده اي از آن در حوزه خدمات است.
پرند ابراز داشت: 25 درصد مابقي آموزش هاي فني و حرفه اي كشور نيز از سوي بخش دولتي ارائه مي شود كه بخش عمده اي از آن در حوزه هاي صنعت و كشاورزي است./س
برچسب ها: دیپلماسی ، مهارت ، جهان ، کشور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.