تخم مرغ در طب سنتی از جمله غذاهای پرانرژی و زود هضم شمرده می شود که استفاده از آن خصوصا جهت کودکان در حال رشد توصیه می گردد.

دکتر ابراهیم خادم متخصص طب سنتی و عضو هایت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران ؛در خصوص جایگاه تخم مرغ در طب سنتی گفت: در طب سنتی ایران برای ارزش غذایی تخم مرغ جایگاهی ویژه در نظر گرفته شده و غذائیت آن شبیه گوشت دانسته شده است.
 
وی اظهار داشت: طبیعت زرده آن مایل به گرمی و سفیده آن سردتر قلمداد شده است.
 
وی عنوان کرد: زرده تخم مرغ عسلی نزدیک به سفتی با قوام مشابه عسل که به اندازه کافی در معرض حرارت قرار گرفته و امکان انتقال بیماری هایی نظیر سالمونلا در آن از بین رفته است در طب سنتی از جمله غذاهای پر انرژی و زود هضم شمرده می شود که استفاده از آن خصوصا جهت کودکان در حال رشد توصیه می شود.

وی تصریح کرد: تخم اردک و مرغابی غلیظ و دیر هضم بوده و استفاده طولانی مدت از آن توصیه نمی گردد  ارزش غذايی آن نیز کمتر از تخم مرغ است.
 
وی در پایان گفت: در مصرف تخم مرغ نیز مانند هر غذای مفید دیگر باید جانب اعتدال نگاه داشته شود.
برچسب ها: پزشک ، طب ، سنتی ، غذا ، ارزش ، عسل ، انرژی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.