دکتر
ابراهیم خادم متخصص طب سنتی و عضو هایت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در
گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران ؛در خصوص جایگاه تخم مرغ در طب سنتی
گفت: در طب سنتی ایران برای ارزش غذایی تخم مرغ جایگاهی ویژه در نظر گرفته
شده و غذائیت آن شبیه گوشت دانسته شده است.
وی اظهار داشت: طبیعت زرده آن مایل به گرمی و سفیده آن سردتر قلمداد شده است.
وی
عنوان کرد: زرده تخم مرغ عسلی نزدیک به سفتی با قوام مشابه عسل که به
اندازه کافی در معرض حرارت قرار گرفته و امکان انتقال بیماری هایی نظیر
سالمونلا در آن از بین رفته است در طب سنتی از جمله غذاهای پر انرژی و زود
هضم شمرده می شود که استفاده از آن خصوصا جهت کودکان در حال رشد توصیه می
شود.
وی تصریح کرد: تخم اردک و مرغابی غلیظ و دیر هضم بوده و استفاده
طولانی مدت از آن توصیه نمی گردد ارزش غذايی آن نیز کمتر از تخم مرغ است.
وی در پایان گفت: در مصرف تخم مرغ نیز مانند هر غذای مفید دیگر باید جانب اعتدال نگاه داشته شود.