بنابه آمار گمرك در 6 ماهه نخست امسال، 8 درصد در ميزان صادرات با كاهش روبه رو بوده ايم.

محمد لاهوتي نائب رئيس كنفدراسيون صادرات ايران در گفت و گو با  خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، در رابطه با ميزان تحقق صادرات در سال جاري گفت: در 6 ماهه نخست امسال طبق آمار گمرك شاهد كاهش 8 درصدي در ميزان صادرات بوده ايم كه اين اكر تحقق ميزان پيش بيني شده براي امسال را با مشكل رو به رو مي كند.

وي در ادامه به دلايل كاهش در صادرات اشاره كرد و گفت: عوامل خارجي اعم از حمل و نقل و ارتباطات، مشكلات نقل و انتقالات پولي و مالي از يك سو و عوارض، پنهان سپاري و ماليات بر صادركنندگاني كه ارز خود را به اتاق مبادلات عرضه نمي كنند از سوي ديگر تاثير خود را بر روي كاهش ميزان صادرات گذاشته است.

وي در پايان اظهار داشت: آهنگ حركت فعلي در صادرات رضايت بخش نبوده و اميدواريم دولت تدبير و اميد به سرعت بخشنامه هاي مربوط به صادرات را مورد بررسي قرار دهد تا مشكلات صادر كنندگان و وقفه هاي ايجاد شده در كار بر طرف شود.

اتهاي پيام/
برچسب ها: صادرات ، گمرک ، مالیات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار