به گزارش باشگاه خبرنگاران
کرمانشاه
یاور محمدی گفت: مرز رسمی پرویزخان در سال 90 به عنوان مرزی رسمی شناخته شده و جایگاه ویژه ای پیدا کرد و پس از آن طرح توسعه آن با همکاری یک شرکت مشاور در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: پایانه های تجاری و مسافری، غرفه های تجاری، محدوده گمرکی، محدوده تخلیه و بارگیری، خدمات رفاهی و پشتیبانی و ... از جمله بخش های در نظر گرفته شده برایمرز پرویزخان توسعه یافته است.
سرپرست فرمانداری قصر شیرین با اشاره به اینکه قرار استوسعت مرز پرویزخان از 13 به 380 هکتار توسعه یابد، خاطرنشان کرد: بخش های مختلفی که برای توسعه بازارچه در نظر گرفته شده مطابق با استانداردهای بین المللی روز است.
به گفته این مسئول در حال حاضر بخش پایانه های مسافری و تجاری مرز پرویزخان پیشرفت 50 درصدی و سایر بخش ها نیز از پیشرفت خوبی برخوردار هستند.
محمدی افزود: برای بخش هایی که تخلیه و تخریب شده است هم مکان های موقتی در نظر گرفته شده تا روند کاری فعلی بازارچه متوقف نشود.
وی اعتبار در نظر گرفته شده برای بخش های پایانه مسافری و تجاری را 24 میلیارد تومان اعلام کرد و یاداور شد: بخشی از این اعتبارات از محل اعتبارات دولتی و بخشی هم از سرمایه گذاری بخش خصوصی است.
سرپرست فرمانداری قصر شیرین خاطرنشان کرد برای بخش های رفاهی و خدماتی، رستوران، هتل و برخی بخش های دیگر به سرمایه گذاران بخش خصوصی فراخوان داده ایم تا در صورت تمایل همکاری داشته باشند.
محمدی معتقد است برای تکمیل توسعه بازارچه مرزی پرویز خان بیش از 300 یا 400 میلیارد تومان اعتبار لازم است و البته امکان افزایش این مبلغ نیز وجود دارد.
وی در خصوص زمان بهره برداری ازمرز پرویز خان توسعه یافته هم گفت: زمان تکمیل طرح بستگی به تامین اعتبار خصوصا اعتبارات بخش خصوصی دارد.
به گفته این مسئول با توسعه بازارچه مرزی پرویز خان آینده خوبی طی دو یا سه سال آینده در انتظار این بازارچه خواهد بود.
محمدی با باین اینکه تنها طی شش ماه گذشته، یک میلیارد دلارصادرات از طریق بازارچه پرویز خان به کشور عراق صورت گرفته است، یادآوری کرد: نیمی از صادرات سالانه کالاها به کشور عراق از طریق این مرز صورت می گیرد./س