پزشكان به تازگي دريافته‌اند كه مصرف شيريني و شكلات باعث شوك در مغز انسان مي‌شود و به اين دليل مي‌تواند اعتيادآوري شديدي در انسان ايجاد كند.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، براساس جديدترين تحقيقات صورت گرفته، شكلات و به‌ويژه بيسكويت‌هاي كرم‌دار به شدت اعتيادآور هستند و سبب مي‌شوند فرد مصرف كننده بخواهد تمامي جعبه حاوي بيسكويت را در يك دور مصرف بخورد.

گفتني است؛ علت اين امر تاثيري است كه شكر و شيريني بر مركز پاداش‌دهي "مغز" انسان مي‌گذارند و اين احساس رضايت سبب مي‌شود فرد به خوردن شيريني معتاد شود.

بررسي‌ها نشان مي‌دهند علاوه بر اين، غذاهاي چرب و يا با قند بالا، باعث تحريك مغز همانند "اعتياد" به موادمخدر مي‌شوند و همانند يك نوع شوك برقي، به طور ناگهاني به نورون‌هاي مغزي واقع در مركز پاداش‌دهي و لذت مغز ضربه وارد مي‌كنند و به اين حالت شوك مغزي سبب صادر شدن فرمان خوردن بيشتر مواد قندي مي‌شود.

پزشكان توصيه مي‌كنند تا افراد تا حد ممكن از خوردن مواد قندي خودداري كنند و در عوض از ميوه و سبزيجات تازه استفاده نمايند تا دچار شوك مغزي به خاطر شيريني نشوند./ح

انتهاي پيام/

برچسب ها: شکلات ، مغز ، نورون ، میوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار