به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران لرستان، عظیم دادگر افزود: 78 درصد اراضی استان جزء زمینهای خرد و کمسطح بوده که بین یک تا 10 هکتار مساحت دارند و تنها 22 درصد از اراضی استان مسطح و بالای 10 هکتار هستند و تولیدکننده اصلی نیز همین 22 درصد است.
وی اظهار کرد: متأسفانه کشاورزی استان در زیرساختها، مدیریت تولید و وضعیت بهرهبرداریها با مشکل روبرو بوده و کاهش بارندگیها و ناهمخوانی ریزشها بر این مسائل اضافه شده است.
مهندس دادگر تصریح کرد: میانگین بارندگی سال زراعی 91-90، 304 میلیمتر بوده که دردی از کشاورزان درمان نمیکند و حداقل بارشها مربوط به شهرستانهای پلدختر، الیگودرز و کوهدشت بوده است.
این مقام مسئول ادامه داد: شیوه توزیع بذور اصلاح شده و پراکنش آن نامناسب است، بیشترین میزان بذر اصلاح شده در کوهدشت است و شهرستانهای بروجرد، دلفان، الشتر، پلدختر و چگنی کمترین میزان مصرف بذر را دارند.
دادگر بیان کرد: با مهار روانآبها ار طریق طرحهای آبخیزداری، احداث سدهای مخزنی و پوشش بتنی انهار میتوان به مشکل کمآبی فائق آمد. همچنین با تجهیز و نوسازی مزارع، بازنگری در نظام بهرهوری و احیای شرکت سهامی زراعی میتوان سایر مشکلات بخش کشاورزی را برطرف کرد.
وی اضافه کرد: ساماندهی بذر، بهزراعی و مدیریت مزرعه، آبیاری، تغذیه گیاهی و کنترل عوامل بیماریزا از جمله عوامل مرحله داشت بوده که در صورت وجود کارشناس تغذیه گیاهی و آبیاری موجب افزایش در کشت میشود./س