پس از 2 سال کار شبانه روزی پژوهشگران از تکنیکی جدید جهت کنسرو مواد غذایی و کاهش 99 درصدی میکروب و باکتری های مختلف اطلاع دادند.

به گزارش خبرنگار فناوري نوين باشگاه خبرنگاران؛ محققان از عامل سرعت در کنترل بیماری در انواع کمپوتها و کنسروها خبر دادند.

پژوهش های صورت گرفته در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آزمایشگاه سالمونلا با بررسی انواع مختلف بیماری ها شکل گرفته در کنسروها و کمپوت ها دریافتند که سرعت در بالابردن دمای آنها یا پایین آوردن آن نقش اساسی ایفا می کند.

این تیم تحقیقی با کار شبانه روزی 2 ساله بر روی سلول های نمونه های آزمایشگاهی و نحوه سردسازی یا گرم سازی انواع کنسروها به روشی مطمئن و استاندارد دست یافتند.

یافته های اخیر نشان می دهد،: آلودگی 500 تا 1000 برابری غلظت آلودگی های اولیه و کاهش تا 99 درصدی آن با این سیستم میکروب زدایی و کنسرو کردن عمده راه را جهت از بین بردن کلی آلودگی ها فراهم و فیلترهای دیگر را جهت کنترل بی نیاز کرد.

این تحقیق در کنگره سالانه غذای ایالات متحده بررسی و به اطلاع عمومی خواهد رسید تا دانش جهانی جهت تهیه این گونه بسته بندی مواد غذایی افزایش یابد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.