پس از 2 سال کار شبانه روزی پژوهشگران از تکنیکی جدید جهت کنسرو مواد غذایی و کاهش 99 درصدی میکروب و باکتری های مختلف اطلاع دادند.

به گزارش خبرنگار فناوري نوين باشگاه خبرنگاران؛ محققان از عامل سرعت در کنترل بیماری در انواع کمپوتها و کنسروها خبر دادند.

پژوهش های صورت گرفته در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آزمایشگاه سالمونلا با بررسی انواع مختلف بیماری ها شکل گرفته در کنسروها و کمپوت ها دریافتند که سرعت در بالابردن دمای آنها یا پایین آوردن آن نقش اساسی ایفا می کند.

این تیم تحقیقی با کار شبانه روزی 2 ساله بر روی سلول های نمونه های آزمایشگاهی و نحوه سردسازی یا گرم سازی انواع کنسروها به روشی مطمئن و استاندارد دست یافتند.

یافته های اخیر نشان می دهد،: آلودگی 500 تا 1000 برابری غلظت آلودگی های اولیه و کاهش تا 99 درصدی آن با این سیستم میکروب زدایی و کنسرو کردن عمده راه را جهت از بین بردن کلی آلودگی ها فراهم و فیلترهای دیگر را جهت کنترل بی نیاز کرد.

این تحقیق در کنگره سالانه غذای ایالات متحده بررسی و به اطلاع عمومی خواهد رسید تا دانش جهانی جهت تهیه این گونه بسته بندی مواد غذایی افزایش یابد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار