به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران لرستان پیرحیاتی افزود: در سال حماسه اقتصادی، سازمان و جهاد کشاورزی با تأمین مواد غذایی نقش پررنگی دارند و افراد باید با برداشتن قدمهای محکم با فرهنگ جهادی، همت و لطف و ایثار بر مشکلات پیشرو فائق آیند.
وی اضافه کرد: از نظر وضعیت مالی و شرایط امروز محدودیتهایی وجود دارد و کشاورزان نیز این شرایط را درک میکنند.
مهندس پیرحیاتی با اشاره به کشت پائیزه در استان، اظهار کرد: با همکاری مدیران شهرستانی قرار شده که برای کشتهای محصولات استراتژیک گندم و کلزا برش شهرستانی صورت گیرد که در چه زمانی کشت شوند.
این مقام مسئول ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی با سیاست خرید تضمینی گندم باعث ایجاد تحرک ویژهای در سازمان شده است.
وی تصریح کرد: بذر اصلاح شده به اندازه کافی در استان وجود دارد و متولی تأمین آنها بخش خصوصی بوده که کار فرآوری و بستهبندی هم به عهده این بخش است؛ سازمان جهاد کشاورزی تنها بر امر توزیع نظارت میکند.
پیرحیاتی خاطرنشان کرد: اعتماد مردم سرمایه ماست نباید با توزیع بذر نامرغوب و بدون کیفیت این اعتماد را سلب کرد.
این مقام مسئول بیان کرد: در تأمین کود ازته مشکلی وجود ندارد و از 70 هزار تن کود ازته موجود 20 هزار تن توزیع شده است که 34 درصد مقدار کود موجود است.
وی گفت: در کشت امسال سعی شده که از کود فسفاته استفاده نشود اما 2700 تن تأمین شده که در کشت کلزا و محصولات آبی یا گندم اختصاص مییابد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه باید این حداقلها را به نحو احسن توزیع کنیم و این هنر مدیریت است، یادآور شد: باید از پتانسیل کلینیکهای گیاهپزشکی و شرکتهای تعاونی خدمات به نحواحسن استفاده کرد.
پیرحیاتی افزود: باید با تشکیل تیم نظارت، برنامه کشت را اجرایی و در بحث داشت نیز بررسی شود چه درصدی سطح سبز داریم چرا که در پایان این برنامهی تولید، خودمان بذر را خریداری میکنیم؛ با ساماندهی بخش خصوصی و رصد سطحی که کشت شده تا مرحله خرید، میتوان تولید مطلوبی را شاهد بود./س