همزمان با برداشت انار کار پخت و تولید رب انار هم در بیضا آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، پیش بینی می شود بیش از ده تن رب انار مرغوب به صورت سنتی در بیضا تولید شود.

هر سال پس از برداشت انار در این بخش به صورت سنتی کار پخت رب انار هم آغاز و پس از بسته بندی به بازار ارائه می شود.

بخش بیضا از توابع شهرستان سپیدان و در فاصله هشتاد کیلومتری شه راردکان مرکز این شهرستان واقع شده است./ب

برچسب ها: تولید ، رب ، انار ، فارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.