به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ مصطفی کنارکوهی در جلسه تنظیم بازار در استانداری خوزستان تشکیل شد، اظهار کرد: خوزستان در حال حاضر دارای 9 کشتارگاه است که همه آنها ظرفیت انجماد را دارند.
وی ادامه داد: در این کشتارگاهها به طور متوسط ساعتی 2 هزار مرغ، کشتار و عرضه میشود.
مدیر کل دامپزشکی خوزستان با بیان اینکه کشتارگاه تنها محل کشتار است، تصریح کرد: مسئولان کشتارگاه ارتباطی با فروشندگان ندارند، حال اینکه خریدار مرغهای کشتار شده کیست یک حلقه مفقوده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در خوزستان به طور متوسط سالانه 36 میلیون جوجه ریزی انجام میشود، اما در زمان کشتار تعداد مرغها 22 میلیون است، این 14 میلیون تفاوت از زمان جوجه ریزی تا کشتار چه میشود یک سوال است.
کنارکوهی به مراحل بسته بندی مرغ اشاره کرد و گفت: در بسته بندی مرغ کیفیت و سلامت حرف اول را میزند.
وی با بیان اینکه استاندارد عرضه مرغ در جهان بین 120 تا 140 گرم است عنوان کرد: در ایران مردم به مرغ در سایزهای بزرگتر علاقه دارند در نتیجه مرغداران تلاش میکنند تا خواسته مصرف کنندگان را تحقق بخشند./س