فريد سجادي حسيني كارگردان در گفتگو با خبرنگار
حوزه سينما باشگاه خبرنگاران درخصوص تاثير فيلم كوتاه در صنعت سينما بيان كرد: فيلم كوتاه را ميتوان با ادبيات كوتاه مقايسه كرد، همچنان يك فرد با آگاهي رمان و داستان كوتاه مينويسد، همه نوشتهها مختصر شده و شكل گفتار تغيير ميكند.
وي ادامه داد: هر هنري زبان خودش را ميطلبد، تا اديب نباشيم، نميتوانيم فيلم بلند و يا فيلم كوتاه بسازيم.
سبجادي حسيني افزود: روح فيلمسازان فيلم كوتاه و فيلم بلند هر كدام به نوعي در آثارشان ديده ميشود، ممكن است. اين دوگونه فيلم با هم مغايرتي نداشته باشد بلكه گاهي به كمك هم ميآيند.
اين كارگردان اظهار داشت: معياري براي ساخت فيلم بلند و فيلم كوتاه وجود ندارد بلكه آنها در نوع بيان با يكديگر متفاوت هستند. ممكن است فردي با فيلم بلند وارد سينما شود و بعد از آن به فيلم كوتاه روي ميآورد.
سجادي حسيني درخصوص راهكارهاي توجه بيشتر به فيلم كوتاه و اكران آن بيان كرد: اهالي فيلم كوتاه بيشتر به اينگونه فيلمها روي بياورند، وقتي كه فيلم كوتاه زياد توليد شود و فيلمسازان مراجعهشان به ارشاد و ساير متوليان اين امر بيشتر شود، اين موضوع اثرگذار خواهد بود و توجه مسوولان اين امر به مقوله فيلم كوتاه بيشتر خواهد شد.
وي ادامه داد: وقتي كه مراجعه از سوي فيلمسازان براي ساخت فيلم كوتاه كم باشد اثربخشي آن نيز كم خواهد بود.
اين كارگردان ضمن اشاره به كمبود بودجه و رغبت نكردن فيلمسازان به ساخت فيلم كوتاه تصريح كرد: فيلم كوتاه، هنر گراني است، همه ما به لحاظ اقتصادي مثل هم هستيم. بعضي از تهيهكنندهها اهل فرهنگاند و به آثار كوتاه توجه ميكنند، ولي تعداد آنها محدود است.
وي ادامه داد: چه فيلمسازان جوان وجه فيلمسازان پيشكسوت براي ساخت و توليد فيلم كوتاه با مشكل بودجه روبهرو هستند و اين درد بسيار بزرگي است./ي2