به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، شادوران استاد حسین اسلامیان در سال 1290 شمسی در اصفهان به دنیا آمد و بیش از 400 تابلوی مینیاتور و تذهیب تهیه کرده که در ردیف بزرگترین آثار هنری جهان قرار دارد که هر یک به سهم خود بیرقیب هستند.
به تایید صاحبنظران از آغاز عصر صفویه تا به امروز، تاریخ هنر ایران چنین سیما درخشانی به خود ندیده است.
استاد اسلامیان در سال 1355 در نمایشگاه هنر اسلامی در لندن شرکت کرد و پوستر یکی از کارهای وی در نمایشگاه جهانی پوستر ایتالیا مقام اول را به دست آورد و از ویژگیهای اصلی آثار این استاد، رنگهای روشن و افروخته طلایی و لاجوردی و قلم ظریف او بود که وی را به هنرمندی بزرگ تبدیل کرد.
از دیگر آثار جاودانه استاد، تفسیر و تذهیبهای قرآن به نام گنج نور که از سوی انتشارات سروش به چاپ رسیده و شاهنامه فردوسی است که در آن نهایت قدرت و خلاقیت به کار رفته است.
این استاد فهیم و برجسته در 21 فروردین 1360 برای همیشه با دنیای هنر خداحافظی کرد.
اکنون از استاد اسلامیان آثار گرانقدری در موزه هنرهای زیبا و هنرهای سنتی و چند موزه دیگر در داخل و خارج از ایران از جمله موزه لور فرانسه وجود دارد که زینتبخش این موزهها است.
تواضع و فروتنی از جمله سجایای اخلاقی و برجسته استاد حسین اسلامیان بود. اگر هر هنرمندی در یک رشته تخصص دارد استاد اسلامیان در مینیاتوری، تذهیب، میناکاری و به ویژه هنرهای تزئینی اسلامی، نبوغی شگفتانگیز داشته است.
استاد اسلامیان 18 سال از زندگی خود را صرف آموختن نقاشی کرد و به زبانهای عربی، فرانسه، انگلیسی تسلط کامل داشت و در نمایشگاه بینالمللی بروکسل در سال 1958 میلادی یکی از آثار این استاد برنده مدال طلا و دیپلم افتخار شد.
گفتنی است با توجه به اینکه منزل این استاد فهیم و برجسته کشورمان بیش از 50 سال قدمت دارد، فرزند این استاد تمایل دارد منزل پدر بزرگوارشان به موزه تبدیل شود و تندیس استاد اسلامیان در میدان نبوت نصب شود./ف