وي گفت: با توجه به کسري بودجه 1000ميليارد توماني دولت در پرداخت يارانه ها و حذف يارانه هاي نقدي بايد با رضايت مردم باشد و نوعي خود اظهاري از سوي افراد صورت بگيرد.
اين نماينده مجلس افزود: براساس اطلاعات و آمارهاي بانک اطلاعاتي کشور و تعيين دهک ها در سال گذشته در حال حاضر به آمارهاي جديد و اطلاعات به روز نياز داريم.
وي ادامه داد: در صورتي که اطلاعات دقيق نباشد يا شرايط افراد تغيير پيدا کرده باشد بايد ملاک هاي جديد درنظر گرفته شود و به آمارهاي جديد تولد و مرگ و مير توجه شود.
عضو کميسيون برنامه بودجه و محاسبات گفت: ملاک هاي تعيين دهک هاي بالا به صورت بررسي درآمدهاي ماهانه، ميزان ثروت و دارايي به صورت زمين و ملک صورت مي گيرد.
وي افزود: امکان وجود افراد نيازمند در ميان دهک هاي بالا وجود دارد زيرا بيماران خاص با توجه به هزينه هاي بالاي درمان نيارمند توجه و تامين اعتبار نيازمند هستند و تمايز اين افراد به کارشناسي نياز دارد.
هاشمي تصريح کرد: پرداخت يارانه به صورت غير نقدي و سهام راه حل مناسبي است و با ارائه مدارک و اوراق چندساله مي توان از تمامي افراد جامعه حمايت و از افزايش نقدينگي جلوگيري کرد.
وي افزود: ايجاد گزينه هاي مختلف و استفاده از سهام و اوراق مشارکت طرحي مناسب براي جلب رضايت مردم است.
وي در پايان گفت: مجلس منتظر پيشنهاد دولت در قالب لايحه است و با نظر کارشناسي در مجلس و بررسي مسائل، مشکلات و تبعات اين امر به ادامه راه با کمترين ضعف اميدوار هستيم.
انتهاي پيام/
حالا پولی که دارن میدن میره برای قبض ها وقتی سهام بشه پول قبض ها رو چه جوری پرداخت کنیم( قبض ها هم قراره گرون بشه)