دبير جشنواره بين المللي فيلم رشد در نشست خبري با اصحاب رسانه اعلام كرد :
دبير جشنواره بين المللي فيلم رشد در نشست خبري با اصحاب رسانه اعلام كرد :
به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران از وزارت آموزش و پرورش، دكتر حميدرضا كفاش صبح امروز در نشست خبري با اصحاب رسانه در سالن جلسات دفتر تكنولوژي آموزشي سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي كشور درآستانه برگزاري چهل و سومين جشنواره بين المللي فيلم رشد و يازدهمين جشنواره بين المللي دانش آموزان فيلم ساز كه از سوم تا دهم آبان ماه در تهران و همزمان در چابهار و سواحل مكران برگزار مي شود ، گفت :اين جشنواره از قديمي ترين و ديرپا ترين جشنواره هاي فيلم كشور است كه با برگزاري 14 دوره قبل از پيروزي انقلاب اسلامي و توقف 6 ساله طي سال هاي 64-57 از سال 64 پي گرفته شدوتا به امروز باپشت سر گذاشتن چهل و سه دوره برگزاري ، يكي از رويداد هاي بزرگ فرهنگي آموزش وپرورش محسوب مي شود.
وي با اشاره به اين مطلب كه برگزاري اين جشنواره نياز به اخذ مجوز از حوزه معاونت رياست جمهوري و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي دارد ، افزود : ورود آموزش وپرورش به جشنواره فيلم از نگاه اين وزارتخانه به فرآيند آموزش سرچشمه مي گيرد ، به عبارت ديگر از آنجا كه امروزه كتاب درسي به تنهايي در فرآيند آموزش كافي نيست ، بنابراين بسته آموزشي شامل ؛ نرم افزار ، فيلم، كتاب راهنماي معلم و ... جايگزين آن شده است .
معاون تاليف ، توليد مواد ورسانه هاي آموزشي سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي كشور با ارائه تعريفي از فيلم آموزشي به عنوان رسانه تسهيل كننده در امر فرآيند ياددهي – يادگيري، فيلم آموزشي را يكي از اجزاي بسته آموزشي تلقي و اظهار كرد : فيلم آموزشي نقش معجزه آسايي در فرآيند آموزش دارد.
وي از انتشار فراخوان شركت در جشنواره بين المللي فيلم رشد در ماه هاي فروردين و ارديبهشت هرسال با ترجمه به زبان هاي مختلف دنيا خبر داد و يادآور شد : اطلاع رساني به فيلم سازان داخلي توسط بانك اطلاعات فيلم سازان انجام مي شود .
دكتر كفاش با اعلام پايان تيرماه به عنوان آخرين مهلت ارسال آثار به دبيرخانه جشنواره به دسته بندي و موضوع بندي فيلم ها پس از دريافت آن ها اشاره كرد وگفت : در اين مرحله كميته انتخاب فيلم ها مركب از ؛ روانشناسان ، جامعه شناسان ، فيلم سازان متخصص در برنامه درسي و ... با 40 شبانه روز كار ممتد تا اواسط شهريور براساس ملاك هايي نظير ؛ انطباق آثار با اهداف آموزش وپرورش جمهوري اسلامي ايران ، همخواني سال توليد آثار با سال برگزاري ، جاي گرفتن فيلم ها در گروه هاي اعلام شده مورد نظر، همخواني با فرهنگ جامعه اسلامي و ديگر شرايط عمومي به داوري آثار دريافتي مي پردازند و در نهايت از بين آثار رسيده بهترين آثار را انتخاب مي كنند .
وي با اعلام اين مطلب كه هيچ يك از فيلم هاي رسيده به دبيرخانه رد نمي شود بلكه طبقه بندي مي گردد ، ادامه داد : برخي از اين فيلم ها مخاطب خاص خود را دارد و اين امر براساس نظر هيئت داوران انجام مي گيرد.
دبير چهل و سومين جشنواره بين المللي فيلم رشد با اشاره به موضوعات و محورهاي فيلم جشنواره چهل وسوم اظهار كرد :موضوعات اين جشنواره برگرفته از ديدگاه ها و رهنمودهاي امام خميني(ره) و رهبر معظم انقلاب ( مدظله العالي ) در حوزه تعليم وتربيت ، نماز و حجاب ، تحول بنيادين در آموزش وپرورش ، استقرار نظام آموزشي 3-3-3-3 ، تعليم وتربيت اسلامي با تكيه بر خانواده ، معلم و توسعه مفاهيم قرآني ، آموزش وپرورش مدارس خاص ، ارزش ها و مفاهيم دفاع مقدس با استفاده از مفاهيم تعليم وتربيت اسلامي ، فرهيختگان تعليم وتربيت ، معلمان و دانش آموزان شهيد و... مي باشد .
وي توسعه آموزش هاي فني و حرفه اي ، جوانان و پرهيز از رفتارهاي پرخطر و علم براي زندگي را از ديگر موضوعات مدنظر در چهل وسومين جشنواره بين المللي فيلم رشد عنوان و تصريح كرد : افتتاحيه اين جشنواره عصر روز جمعه سوم آبان ماه با شموليت 6 گروه ؛ علمي – آموزشي ، مستند ، انيميشن يا پويا نمايي ، تربيتي كوتاه و بلند داستاني ونماهنگ در سينما فلسطين تهران با ظرفيت 890 نفر در سه سالن و به طور همزمان در چابهار وسواحل مكران( درياي عمان) برگزار مي شود./ف