به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازشبکه تلویزیونی فرانس24؛ "مارین لوپن" رئیس حزب جبهه ملی فرانسه در نظر دارد از هر کسی که جریان سیاسی اش را راستگرای افراطی توصیف کند، شکایت کند. مارین لوپن به دنبال آن است که حزب خود را حزبی معمولی در سیاست فرانسه جلوه دهد تا بتواند در آینده ای نه چندان دور قدرت را در دست گیرد.
"ژان ماری لوپن" پدر "مارین لوپن" از بدو تاسیس حزب جبهه ملی در سال 1972 ، با اصطلاح «راستگرای افراطی » در مورد این حزب مخالفت می کرد و هر خبرنگاری را که به این حزب راستگرای افراطی می گفت به دادگاه می کشاند اما هرگز در دادگاه موفق نشده بود.
ژان ماری لوپن در سال 1972 گفته بود: « جبهه ملی اراده ای برای ترکیب افکار راستگرای اجتماعی، مردمی و ملی گرایانه است. »
اما از لحاظ تاریخی جبهه ملی از تجمع گروهکهای راستگرای افراطی تشکیل شده است. در هسته اولیه آن افرادی از جنبش نئوفاشیستی، از اعضای دوران همکاری دولت فرانسه با نازیها حضور داشتند که بعدها شماری از مسئولان حزب راستگرای اجتماع برای جمهوری نیز به آن پیوستند.
"توما گنوله" تحلیلگر سیاسی و کارشناس حزب جبهه ملی می گوید این دعواها بر سر واژگان بیهوده است زیرا این حزب ماهیتا راستگرای افراطی است. وی گفت :« حزب جبهه ملی جنبش راستگرای افراطی است زیرا مهمترین افکار راستگرایانه به شکل افراطی و تندرو به افکار جبهه ملی تبدیل شده است. از لحاظ منطقی می توان گفت این حزب راستگرای افراطی است.»
این حزب شاید از لحاظ واژگان جنجال به پا کرده باشد اما آشکارا با شخصیتهای مطرح راستگرای افراطی در اروپا نشست و برخاست دارد.
"ژان ماری لوپن" در سال هزار و نهصد و نود در کنار فرانس شنوبر از اس اس های سابق آلمانی راهپیمایی کرده بود. مارین لوپن در سال 2011 در جزیره لامپدوزا در کنار یکی از مسئولان حزب بیگانه ستیز اتحاد شمال ایتالیا حضور یافته بود. در پارلمان اروپا، حزب جبهه ملی با راستگرایان افراطی اروپایی متحد شده است.
اما این حزب می گوید با احزاب راستگرای افراطی اروپایی شباهت ندارد.
"فلوریان فیلیپو" نایب رئیس حزب جبهه ملی گفت:«اصطلاح راستگرای افراطی اصطلاحی برای توصیف موقعیت مکانی و گرایشی حزب سیاسی نیست بلکه بار معنایی خاصی دارد که نئونازی ها و فاشیستها را در بر می گیرد و موجب آشفتگی در ذهن افراد درباره این جنبش می شود و همه فراموش می کنند که این حزب جنبشی میهن پرستانه و ملی و مردمی است که مردم فرانسه عمیقا به آن گرایش پیدا کرده اند.»
اقدام "مارین لوپن" در معمولی جلوه دادن حزبش با اخراج نئونازیهای موسوم به کله طاس ها از این حزب ادامه پیدا کرده است.
کارشناسان یادآوری کردند حزب جبهه ملی در فرانسه در نظرسنجیهای کنونی به محبوبترین حزب این کشور تبدیل شده است.
"زیاد الایمام" مدیر نشریه آفریک ماگازین گفت پیشرفت جبهه ملی طی بیست سال اخیر شگفت انگیز نیست. این محبوبیت نشانگر مشکلات محافل سیاسی سنتی است که قادر نیستند از پس مشکلات فرانسه برآیند. مطبوعات فرانسه نیز به طور شگفت انگیزی از انتقاد از برنامه های این حزب انتقاد می کنند.
حزب سوسیالیست بسیار ضعیف شده است، حزب راستگرای او ام پ، اپوزیسیون سیاسی واقعی تشکیل نمی دهد و اعضای آن به جان همدیگر افتاده اند.
"الن فراشون" تحلیلگر روزنامه لوموند نیز ادامه داد به استثنای کشور آلمان، احزاب راستگرای افراطی در همه کشورهای شرق اروپا در حال پیشروی هستند. حزب جبهه ملی نماد بارز حزب اعتراضی است اما هیچ راهکار خاصی برای هیچ یک از مشکلات کشور ندارد. برنامه های اجتماعی و اقتصادی مارین لوپن برنامه های افراطی است که اگر اجرا شود موجب بیکاری هشت میلیون نفر می شود. وی گفته است کشور باید از منطقه یورو خارج شود اما اگر این مسئله عملی شود در اولین اقدام قیمت بنزین بیست درصد افزایش می یابد.
سیاستمداران سنتی و خبرنگاران به نقاط ضعف واقعی حزب جبهه ملی حمله نمی کنند.
پس از انتخابات پارلمان اروپا نمایندگان راستگرای افراطی زیادی وارد پارلمان اروپا خواهند شد. در آن صورت باید دید آنان در مواجهه با مشکلات اتحادیه اروپا چه واکنشی نشان خواهند داد. آنها همگی در عمل شکست خواهند خورد.
"فرانسوا کلمانسو" تحلیلگر نشریه ژورنال دو دیمانش نیز در این گفت شمار فزاینده ای از رای دهندگان به حزب مارین لوپن آشکارا از گرایش خود به این حزب دفاع می کنند و دیگر به دنبال پنهان کردن گرایش خود نیستند.