از آنجایی که خیار شور درصد نمک بالایی دارند نباید به مقدار زیاد و به طور مداوم مصرف شوند زیرا مصرف زیاد نمک، خطر ابتلا به افزایش فشار خون را زیاد می کند.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ كارشناس صنايع غذايي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد ضمن بیان این مطلب گفت: متاسفانه برخی از تولید کنندگان، اصول بهداشتی را در تهیه خیار شور تخمیری رعایت نمي كنند. به عنوان مثال خیارها را بدون شستشو و همراه گل و لای و انواع آلودگی در ظرف می ریزند یا از ظرف کاملا" غیر بهداشتی و بعضا" ظروفی که قبلا" حاوی مواد شیمیایی و خطرناک بوده است بدون هیچگونه شستشو یا از دبه هایی که از مواد بازیافتی تهیه شده است استفاده می کنند یا از نمک های فاقد پروانه ساخت استفاده می نمایند و یا اینکه کارگران در فرآیند تولید، اصول بهداشت فردی را رعایت نمی کنند.

علي اكبركمالي اردكاني توصيه كرد: هنگام خرید خیار شور، از خیارشورهای دارای پروانه ساخت یا خیارشورهای تخمیری که دارای مجوز بهداشتی هستند، استفاده کنید.

وي عنوان كرد: خیار شورهای تخمیری باید دارای برچسبی باشند که حاوی مشخصات کالا شامل مجوز بهداشتی، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و آدرس باشند.

كارشناس صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي يزد در ادامه متذكرشد: موقع خرید خيارشور به ظروف مورد استقاده توجه کنید که از مواد درجه یک ساخته شده باشد. (دبه های درجه دو معمولا" کدر و غیر سفید رنگ هستند).

وي توصيه كرد:  از خریداری خیارشورهایی که در ظروف بسیار بزرگ ( 70 - 60 لیتری ) نگهداری می شوند، اجتناب شود.

كارشناس صنايع غذايي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد همچنين توصيه كرد: در زمان خرید توجه شود فروشنده در شرایطی بهداشتی خیار شور را عرضه نماید و در صورتیکه محصول کپک زده است یا با دست اقدام به تخلیه آن می کند از خریداری خودداری کنید./ح

انتهاي پيام/
برچسب ها: فشارخون ، خیارشور ، ورزش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.