به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ كارشناس صنايع غذايي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد ضمن بیان این مطلب گفت: متاسفانه برخی از تولید کنندگان، اصول بهداشتی را در تهیه خیار شور تخمیری رعایت نمي كنند. به عنوان مثال خیارها را بدون شستشو و همراه گل و لای و انواع آلودگی در ظرف می ریزند یا از ظرف کاملا" غیر بهداشتی و بعضا" ظروفی که قبلا" حاوی مواد شیمیایی و خطرناک بوده است بدون هیچگونه شستشو یا از دبه هایی که از مواد بازیافتی تهیه شده است استفاده می کنند یا از نمک های فاقد پروانه ساخت استفاده می نمایند و یا اینکه کارگران در فرآیند تولید، اصول بهداشت فردی را رعایت نمی کنند.
علي اكبركمالي اردكاني توصيه كرد: هنگام خرید خیار شور، از خیارشورهای دارای پروانه ساخت یا خیارشورهای تخمیری که دارای مجوز بهداشتی هستند، استفاده کنید.
وي عنوان كرد: خیار شورهای تخمیری باید دارای برچسبی باشند که حاوی مشخصات کالا شامل مجوز بهداشتی، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و آدرس باشند.
كارشناس صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي يزد در ادامه متذكرشد: موقع خرید خيارشور به ظروف مورد استقاده توجه کنید که از مواد درجه یک ساخته شده باشد. (دبه های درجه دو معمولا" کدر و غیر سفید رنگ هستند).
وي توصيه كرد: از خریداری خیارشورهایی که در ظروف بسیار بزرگ ( 70 - 60 لیتری ) نگهداری می شوند، اجتناب شود.
كارشناس صنايع غذايي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد همچنين توصيه كرد: در زمان خرید توجه شود فروشنده در شرایطی بهداشتی خیار شور را عرضه نماید و در صورتیکه محصول کپک زده است یا با دست اقدام به تخلیه آن می کند از خریداری خودداری کنید./ح
انتهاي پيام/