
به
گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / غفار شعبانی افزود: از هر کندوی عسل بومی
بطور میانگین سه کیلوگرم و از هرکندوی مدرن در این شهرستان 10 کیلوگرم عسل برداشت
می شود.
وی
گفت: میزان استحصال عسل در این شهرستان 131 تن است که از زنبورستان های کوثر
استحصال می شود.
مدیر
جهاد کشاورزی کوثر اظهار کرد: این میزان تولید عسل از هشت و هزار و 557 کندوی مدرن
و یک هزار و 351
کندوی
بومی شهرستان بدست آمده است.
شعبانی
افزود: با توجه به سرشماری های انجام شده حدود 10 هزار کندوی عسل در شهرستان کوثر
وجود دارد.
وی
با اشاره به این که 17 درصد عسل استحصالی از کندوهای مدرن زنبورستان های استان از
زنبورستان های این شهرستان بدست می آید گفت: این شهرستان 19 درصد کندوهای بومی
استان را دارا است.
شعبانی
آب و هوای مناسب و طبیعت پر گل و گیاه را از مهم ترین عوامل رونق صنعت زنبورداری و
پرورش زنبور عسل در این شهرستان ذکر کرد.
وی
آموزش و اعمال روش های علمی و تولید کندوهای بومی به مدرن و شرایط اقلیمی و آب و
هوای مناسب منطقه ای را از عوامل موثر در پرورش زنبور عسل برشمرد/س.