جايگزين محصولات رژيمي غير انرژي‌زا براي لاغري به جاي محصولات طبيعي خطراتي براي سلامت بدن دارد كه جبران‌ناپذير است.

دكتر حميد عبدي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، با بيان اين كه مواد به كار رفته در محصولات رژيمي استاندارد نمي‌باشد و مورد تأييد هيچ دكتري نيست، افزود: خوردن غذاهايي كه به طور طبيعي چربي و كالري كم‌تري دارند بهتر از مصرف مواد غذايي است كه براي تهيه‌ي آن‌ها از چربي‌هاي مصنوعي و شيرين‌كننده‌هاي جايگزين قند استفاده مي‌شود.

وي در ادامه گفت: چون اين محصولات در كارخانه‌ها توليد مي‌شوند و به تازگي چند سالي شروع به ساخت چنين محصولاتي شده است و هيچ امتحاني براي بي‌خطر بودن وجود ندارد و استفاده از روغن‌هاي مصنوعي، عوارضي براي كبد و روده‌ها ايجاد مي‌كند كه در آينده ممكن است عوارض ديگري را ايجاد كند.

عبدي توصيه كرد: بهترين راه استفاده از روغن‌هاي طبيعي كنجد و روغن زيتون به مقدار كم است كه ضايعات روده‌اي را از بين مي‌برد و براي سلامتي مفيد است.

وي در خصوص قندهاي رژيمي و نوشابه‌هاي رژيمي گفت: در اين ميان محصولات از شيرين‌كننده‌هاي مصنوعي استفاده شده است و موجب سمي شدن كبد و كليه مي‌شود و به جاي لاغري باعث چاقي غيرطبيعي مي‌شود./ع2

برچسب ها: رژیم ، سلامت ، کالری ، غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.