کمیته تخصصی ملی تامین گوشت قرمز روز گذشته با حضور نمایندگان 14 استان قطب تولید گوشت کشور و کارشناسان جهاد کشاورزی استان مرکزی در اراک بر گزارشد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، علیان، مدیرکل اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی هدف از برگزاری این جلسه را بهبود کیفیت و افزایش تولید گوشت قرمز از طریق دستیابی به بهترین روش نگهداری و استفاده از خرد جمعی عنوان کرد.

وی فروش گوشت ، تامین نهاده ها، تکمیل ظرفیت واحدهای دام پروری را از جمله مهمترین موضوعات بررسی شده دراین جلسه 3 روزه برشمرد و سرانه مصرف پروتئین خالص هر فرد را در برنامه پنجم توسعه 29 گرم در روز عنوان کرد.

وی افزود: سرانه مصرف گوشت قرمز هر فرد را در سال میان 12 تا 14 کیلوگرم اعلام کرد.

گفتنی است در استان مرکزی یک میلیون دام سبک، 24 هزار دام اصیل، 9 هزار گوساله دو رگه وجوددارد.

همچنین در استان مرکزی 3 برابر میزان مصرف،گوشت قرمز تولید می شود که مازاد این مقدار به استان های تهران، اصفهان و قم فرستاده می شود./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.