
دكتر بهروز حمزه:گفت اين رقم در خانوارهاي
شهري ۷۶ درصد و در خانوارهاي روستايي۱/۶۴درصد است.
وي ادامه داد:مصرف
روغن نباتي مايع به دليل اينكه حاوي اسيدهاي چرب غيراشباع فراوان است به روغن جامد
نباتي ارجحيت دارد.
وي گفت: اسيدهاي چرب غيراشباع نه تنها باعث افزايش
كلسترول خون نمي شوند بلكه در كاهش بيماري هاي قلبي عروقي نقش مهمي دارند.
حمزه در پایان
گفت: تمامي روغن هاي مايع براي پخت غذا مناسب هستند و به ترتيب، استفاده
از روغن هاي زيتون، كنجد، كانولا، ذرت، آفتابگردان و سويا توصيه مي شود/س