توليد كل محصولات كشاورزي استان حدود دو ميليون چهار صد تن مي باشد كه در حدود يك ميليون آن محصولات سبزي و صيفي مي باشد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زنجان ،كارشناس  صیفی و سبزی جهاد كشاورزي  استان گفت : توليد كل محصولات كشاورزي استان حدود دو ميليون چهار صد تن مي باشد كه در حدود يك ميليون آن محصولات سبزي و سيفي مي باشد

ژاله فر افزود :با وجود اينكه ميزان سطوح كشت محصولات سبزي و صيفي در مقاسه با كل سطوح كشت استان كم است، ولي قادر است بيش از 40 درصد محصولات استان را توليد نمايد.

 وی همچنین در خصوص اراضي قابل كشت استان زنجان اظهار كرد: كل سطوح استان 2ميليون 160هزار هكتار مي باشد كه اراضي قابل كشت آن 8 80 هزار هكتار است كه از اين بين حدود 400هزار هكتار به اراضي ديم كشت و 190هزار هكتار به اراضي آبي اختصاص داده شده است .

 كارشناس جهاد كشاورزي  استان تصریح کرد: از اين 190هزار هكتار اراضي آبي استان حدود 21 هزار هكتار مختص كشت محصولات سبزي و صيفي است.

ژاله فر عمده  محصولات کاشته شده در استان را  سيب زميني 700 هزار هكتار، پياز 32 هزار هكتارگوجه فرنگي 40هزار هكتار، سير 2هزار هكتار  عنوان کرد.

 وی  خاطر نشان کرد:سبزيجات و صيفي جات  از نظر ميزان توليد و اشتغال سهم بسيار مهمي در استان دارد كه علاوه بر پويايي و روند بخش كشاورزي باعث چرخش اقتصاد در استان می شود./س

 

 

 

 

برچسب ها: اختصاص ، صیفی ، سبزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.