به گزارش
گروه وبگردی بشگاه خبرنگاران ؛ با انتشار تصاویری از بازگشت دامداران آلمانی از مناطق ییلاقی، گویی تاریخ است که ورق می خورد و ما را به یاد عشایر ایران و جهان می اندازد: آذری ها، قشقایی ها، بختیاری ها، شمالی ها،...می اندازد و با مرور اطلاعات خود به یاد می آوریم که همیشه بهترین و حاصلخیزترین مناطق در زیر پای رمه و اسبان این گروه بوده است....
شاید پذیرشش دشوار باشد، اما کوچ نشینان، همیشه خوش-نشین ترین انسان های روی زمین بوده اند و همواره بهترین جاهای طبیعت در اختیار آنان بوده است.
با انتشار تصاویری از بازگشت دامداران آلمانی از مناطق ییلاقی، گویی تاریخ است که ورق می خورد و ما را به یاد عشایر می اندازد و با مرور اطلاعات خود به یاد می آوریم که همیشه بهترین و حاصلخیزترین مناطق در زیر پای اسبان این گروه بوده است.
تصاویری که ملاحطه می کنید، کوچ سالیانه دامداران آلمانی از مناطق سرسبز و خنک باواریا ی آلمان به سمت مناطق شهری را نشان می دهد؛ یعنی بازگشت از یکی از بارورترین و سرسبزترین کوهستان ها در مرز آلمان و چک: شادی و زندگی را در همه اجزای این کاروان می توان دید؛ از رنگ چهره ها و لبخندهای آدم هاش تا فربهی و سرمستی گاوهایی که زنگوله هاشان نوازنده سمفونی حیات است!
جنگلهای باواریامختصات: ۴۹°۰۰′ شمالی ۱۲°۴۰′ شرقی
جنگلهای بایرن (باواریا) (به آلمانی: Bayerischer Wald)، جنگلهایی به وسعت ۲۴۰ هکتار در شرق ایالت بایرن در آلمان میباشد. از سال ۱۹۷۰ بخشی از این جنگلها به عنوان پارک ملی انتخاب شدهاند. این جنگل حدود ۱۳۲ قله دارد. بلندترین کوه این منطقه گروسر ابر (با ارتفاع ۱۴۵۶ متر) است. این جنگلها در شرق وارد جمهوری چک میشوند و میزانی در این کشور پیشروی میکنند.
گونههای جانوریدر این جنگلها تعداد زیادی خرس و وشق یافت میشوند. بیشتر این حیوانات در مناطق حفاظتشدهٔ پارک قرار دارند و برای بازدید از آنها میتوان از تورهای سافاری استفاده کرد./ ویکی پدیا
جاذبههای گردشگریجنگلهای بایرن از تعداد راه عبوری برای جنگل نوردی بهره میبرد. در این جنگل همچنین امکان دوچرخهسواری کوهستان و صخرهنوردی هم موجود است. پیست اسکی کراس کاونتری با طول ۱۵۰ کیلومتر با نام بایروالدلوپه وجود دارد. در این جنگل تعدادی زیاد کاخ و قلعهٔ تاریخی نیز قرار گرفتهاند که از آنها میتوان به قلعه اگ و صومعه متن اشاره کرد.
هنرجنگلهای بایرن مرکز تولید شیشههای هنری است. در طول جادهٔ شیشهای از والدزاسن تا پاساو، ما به تعدادی موزه، گالری و کارخانههای تولید شیشه برخورد میکنیم. تقریباً تمامی کارخانههای شیشهسازی، کارگاههای خود را برای بازدید عموم مردم باز کردهاند.