مديركل دامپزشكي استان مركزي گفت: مرغ سبز(مرغ بدون آنتي بيوتيك) در 15 مرغداري اين استان توليد مي شود.

حسيني در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، افزود: در اين مرغداري ها از خرداد ماه امسال تا كنون 200 تن مرغ بدون آنتي بيوتيك در استان مركزي توليد شده است.
وي گفت : مرغ هاي بدون آنتي بيوتيك بالحاظ انجام تست بروي آنها در سه مرحله طي دوره پرورش از كيفيت بسيار بالا و طعم مطلوب تري نسبت به مرغ هاي معمولي برخوردار هستند.
مديركل دامپزشكي استان مركزي افزود : رعايت بهداشت و شرايط مطلوب قرنطينه درمرغداري ها، پرورش مرغ زير نظر مرغداران متخصص، عدم استفاده از آنتي بيوتيك براي مرغ ها در طول دوره پرورش از ويژگي هاي پرورش مرغ بدون آنتي بيوتيك است.
حسيني گفت : استفاده مواد غذايي كه باقي مانده آنتي بيوتيك در آنها وجود دارد موجب مقاومت بدن انسان در برابر آنتي بيوتيك مي شود.
وي بر ضرورت فرهنگ سازي در جامعه در خصوص استفاده از مرغ هاي بدون آنتي بيوتيك از سوي مرغداري ها، رسانه ها، سازمان جهاد كشاورزي، سازمان صنعت، معدن و تجارت تاكيد كرد./س
برچسب ها: مرغ ، سبز ، دامپزشکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.