به گزارش خبرنگار حوزه سينما باشگاه خبرنگاران، شب گذشته در برنامهي سينمايي "هفت"، "عليرضا داوودنژاد" كارگردان فيلم سينمايي "كلاس هنرپيشگي" گفت: اين اثر براساس عادات مأنوس تماشاچي ساخته نشده ولي اكثر فيلمسازان، منتقدان و بچههاي سينما از تماشاي اين اثر راضي بودند.
وي ادامه داد: "كلاس هنرپيشگي" به زندگي نزديك بود و من تمام تلاشم را براي نزديك كردن اين فيلم به زندگي كردم.
اين كارگردان اظهار داشت: اين سينما مخاطب ويژه و از نوع خاص خودش را ميطلبد، بايد به مخاطب آدرس دقيقي داده شود تا فيلمي را متفاوت از بستهبنديهاي هميشگي ببيند.
"داوودنژاد" افزود: جريانهايي بايد در سينما شكل گيرد تا مخاطب و سينما همديگر را پيدا كنند و از آنجايي كه موضوعي به نام بازار سينما اكنون وجود ندارد اين امر رخ نميدهد.
وي تصريح كرد: سينما از ابتدا توجه حزبها و كمپانيهاي متفاوتي را به خود جلب كرد، به همين خاطر جايگاه مردمي و وجههي هنرمندانهي سينما، توانايي به دست گرفتن ابتكار عمل را نداشت.
اين كارگردان بيان كرد: متحول شدن صنعت سينما و پيشروي اين عرصه به سمتي كه به راحتي با يك دوربين و يك لپ تاپ ساخت فيلم امكانپذير است سبب شده كه اين عرصه از سلطهي كمپانيها و احزاب خارج شود.
"داوودنژاد" عنوان كرد: وضعيت بازار در حال حاضر بسيار آشفته است و همين آشفتگي باعث حذف عدهاي از سينماگران ميشود.
وي ادامه داد: باز توليد كليشههاي اقتصادي و سياسي ورشكستگي را به دنبال دارد در صورتي كه جريان سينما بايد خلاق باشد.
اين كارگردان افزود: برخيها از وضعيت آشفتهي بازار ناراضي نيستند و حتي اين آشفتگي به نوعي به نفع آنهاست.
"داوودنژاد" تصريح كرد: "ايوبي" مدير خوبي است و من اميدوارم كه وي به وسيلهي عدهاي محاصره نشود و با اكثريت سينما كار كند.
"محمدرضا داوودنژاد" بازيگر "كلاس هنرپيشگي" در ادامه عنوان كرد: من 18 ماهه كه بيكار هستم و نقشهاي تپل و دستمزدهاي كلان به برخي از افراد تعلق پيدا ميكند و اميدوارم كه در دورهي جديد اين وضع سروسامان پيدا كند. /ص