وی افزود: حوزههای علمیه باید در انجام این مسئولیت سنگین مشارکت جدی داشته باشند، زیرا به یقین دانشگاهها و وزارت علوم به تنهایی قادر به انجام آن نیستند؛ نظام جمهوری اسلامی نیازمند نظریات جدید در اداره یک کشور است و این مسئله نقطه قوت حوزههای علمیه محسوب میشود.
سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه نظرات جدید اقتصادی و فرهنگی باید با کمک حوزههای علمیه تدوین شوند گفت: در بخش تعمیق معرفتهای دینی، اخلاق و ایمان در میان قشر جوان به ویژه دانشجویان که سرمایه کشور محسوب میشوند مسئولیت مشترک میان حوزه و وزارت علوم به خوبی احساس میشود.
این مسئول ادامه داد: امروز دیگر معنای سنتی دانشگاه مد نظر ما نیست و حوزههای علمیه هم دانشگاهی عظیم هستند که طلاب و پژوهشگران دینی را تربیت میکنند و این در حالی است که نظام اسلامی نیازمند ایدهها و پژوهشهای نوین است.
توفیقی با اشاره به توجه جهانیان به نظام جمهوری اسلامی اذعان داشت: امام خمینی(ره) بارها تاکید فرموده بودند که منظور ما از صادر کردن انقلاب صدور نظامی نیست بلکه ما میخواهیم ارزشها و آرمانهای خود را منتقل کنیم.
سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر استفاده از رهنمودهای مراجع تقلید و علمای حوزوی توسط وزارت علوم متذکر شد: هدف از دیدارهای امروز همین مسئله بوده است./س