وی با بیان اینکه کار برداشت انار زودرس با عنوان انار آلک ساوه از اواخر شهریور ماه شروع شده است، گفت: محصول اصلی که رقم ملس ساوه است از اواسط مهر ماه برداشت می شود و برداشت آن تا آخر آبان ماه ادامه دارد.
وی اضافه کرد: انار تولیدی در ساوه علاوه بر تامین نیاز داخلی و توزیع در سراسر کشور توسط بخش خصوصی به اقصی نقاط جهان صادر می شود.
وی بیان کرد: مقدار قابل توجهی از انار ساوه بصورت رب انار در منازل یا کارگاههای سنتی فراوری می شود و به عنوان یکی از سوغاتی های ساوه در طول سال قابل عرضه به بازار است.
وی گفت: انار ساوه علاوه بر تامین نیاز سه واحد کارخانه فعال فرآوری انار که در تولید آب انار و کنستانتره و رب انار فعال است جهت فرآوری به ارومیه، همدان و اصفهان و... نیز ارسال می شود.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در سالهای اخیر انار کم کیفیت شهرستانهای دیگر نیز به ساوه حمل و پس از اختلاط با انار ساوه و به اسم انار ساوه به کارخانجات تحویل می شود.
شریفی خاطر نشان کرد: از مزایای انار ساوه که تقاضا برای مصرف جهانی آن را افزایش می دهد استفاده نکردن از سموم در مراحل تولید آن است؛ براین اساس، از همه باغداران تقاضا می شود در حد ممکن از مصرف سموم و علف کشها در باغات انار اجتناب کنند./س