رئيس انجمن پريودنتيست با بيان اينكه آن چيزي كه براي ارائه خدمات مهم است، كيفيت ايمپلنت است نه كشوري كه شما تحت اعتبار و تضمين آن سيستمي وارد مي كنيد، خاطرنشان کرد: يعني سيستم سوئيسي ممكن است در جايي ديگر با تجهيزات كمتري توليد شود كه كيفيت آن قابل مقايسه با سوئيسي توليد شده مدت قبل نباشد.
وي ادامه داد: از اين رو بايد مقدم و موخر را در نظر بگيريم، اينكه كجا توليد مي شود، نه صرفا داشتن مدرك معتبر و تائيديه اروپا يا آمريكا، اينها معمولا متاسفانه به مرحله اي رسيده كه با پول مجوزها صادر مي شود، بنابراين تفاوت قيمت به كيفيت اجناس بستگي دارد.
ضرورت نظارت بر واردات
رئيس انجمن در ادامه اظهار داشت: اداره تجهيزات پزشكي وزارت بهداشت در دولت جديد كار كارشناسي مي كند تا بر روي واردات نظارت داشته باشند.
وي با اشاره به اينكه قيمت غير منطقي
ايمپلنت هاي دنداني اگر پايين باشد، كيفيت آن مطلوب نيست، ادامه داد: مسئولان
وزارت كه اجازه واردات مي دهند بايد نگاهشان مبتني بر شواهد باشد، ايمپلنت ها ريسك
خطرشان در بدن بالاست بنابراين باید در واردات نظارت ها
بيشتر شود و ايمپلنت دنداني با كيفيت استفاده شود .
وي در ادامه اظهار داشت: در بخش هزينه كه بابت سرويس مي گيريم دو بحث مطرح است، نخست مواد و تجهيزات و دوم تعرفه خدمت است كه قيمت آن متفاوت است و هزينه تمام شده را نمي توان بيان كرد، اما با اين جلساتي كه در اداره تجهيزات پزشكي برگزار مي شود، مطمئن باشيد 30 درصد آن قيمتي كه الان در سرويس ارائه ايمپلنت در كشور وجود دارد، افت قيمت پيدا مي كند اگر اداره تجهيزات پزشكي برنامه ها را به طور جدي پيگيري و عمل كند.
وي در ادامه بيان كرد: در واقع نظارتي خواهد بود بر ارائه اجناس مرتبط با درمان ايمپلنت با يك نظارت درستي براي افرادي كه وارد مي كنند كه با يك سود منطقي 40 درصدي به مردم برسانيم.
حداقل دستمزد كاشت ايمپلنت دنداني
وي در ادامه گفت: يك جراح براي كاشت ايمپلنت حداقل 500 هزار تومان دريافت ميكند كه نصف آن براي دندانپزشك عمومي است. پراكندگي در گرفتن تعرفه وجود دارد و علت آن نبود تعرفه واقعي در كشور است.
وي در ادامه اظهار داشت: ما بايد بهداشت دهان را آموزش دهيم، ما بحث تغيير رفتار بهداشتي داريم، بايد به مردم آگاهي دهيم.
قيمت هاي مصوب ايمپلنت ها اعلام مي شود
دكتر كيوان رئيس اداره تجهيزات پزشكي وزارت بهداشت، با بيان اينكه قيمت ايمپلنت هاي دنداني بايد كنترل شود تا اجحافي از طرف واردكننده به بيمار نشود، گفت: همكاران قرار است دستمزدها را محاسبه كنند تا يك مقدار يكنواخت باشد، الان تعرفه اي براي آن وجود ندارد و ايمپلنت دنداني از 300 هزار تومان تا يك ميليون است.
وي ادامه داد: به هرحال قيمت ها مصوب خواهد شد، بايد قيمت ها اصلاح شود تا دندانپزشك را متهم نكنند كه همه هزينه فقط دستمزد است.
وي در ادامه معيار كيفيت ايمپلنت هاي دنداني را داشتن تائيديه بين المللي دانست و گفت: ايمپلنت ها اگر تائيديه اتحاديه اروپا و آمريكا را نداشته باشند، مجوز ورود دريافت نمي كنند و تفاوت كيفيت ايمپلنت هاي دنداني وجود دارد و آن را همكاران دندانپزشك مشخص مي كنند و آن هم براساس تجربه اي است كه بدست آورده اند.
كيوان ادامه داد: بعضي از ايمپلنت ها ساده باشند و خيلي كار پيچيده اي نياز نداشته باشند، ممكن است زير يك ميليون تومان بتوان انجام داد.
بیمه در پوشش خدمات دندانی به حداقل ها بسنده کرده است
رضا حسین پور، کارشناس بیمه با بیان اینکه اگر بیمه ها بخواهد پوشش دهند صدها خدمات واجبتر از ایمپلنت است، گفت: بیمه ها باید خدمات پیشگیرانه مانند ترمیم دندان را پوشش دهد. درباره اینکه چرا مردم بی دندان شدند باید کار فرهنگی انجام شود. بیمه در پوشش خدمات دندانی به حداقل ها بسنده کرده است؛ البته این پوشش باید بیشتر شود.
وی ادامه داد: البته در همه جای دنیا بیمه هایی تکمیلی خدمات دندانپزشکی را پوشش می دهند نه بیمه های پایه و در کشور ما نیز چند سالی است بیمه های تکمیلی وارد شدند.
این کارشناس بیمه با طرح این سوال که پوشش داروهای بیماران صعب العلاج مهمتر است یا ایمپلنت دندانی، ادامه داد: قطعا پوشش داروهای صعب العلاج مهمتر از ایمپلنت دندانی است. منابع بیمه محدود و تقاضا نامحدود بوده و این وظیفه دولت است و وظیفه بیمه به تنهایی نیست.
حسین پور بیان کرد: داروهای بیماران صعب العلاج و سرطانی و بسیاری از خدمات ابتدایی را بیمه به علت منابع محدود نمی تواند پوشش دهد اکنون بیاید و ایمپلنت دندانی را پوشش دهد. در سال 1386 مصوب شده بود که بیمه برخی خدمات دندانپزشکی را پوشش دهد ؛ اما اجرایی نشده است و امیدواریم وزیر جدید و شورای بیمه پیگیری کند که چرا این مهم اجرایی نشده است. منابعی به بیمه تزریق شود چرا که بیمه ها 4 تا 6 ماه از دادن مطالبات بیمارستان ها عقب هستند.
وی ادامه داد: منطق درست است و بیمه ها باید بخشی از خدمات دندانپزشکی را متعهد شود؛ اما منابع محدود است. در حال حاضر بیمه بازرگانی وارد این موضوع شده است که این شمشیر دو لبه است یعنی هم خوب است و هم بد؛ چرا که اگر نظارت نباشد ممکن است به مردم آسیب نیز برساند.
این کارشناس بیمه اظهارکرد: امیدوارم نظام سلامت و وزارت بهداشت کاری کند که همچون سایر کشورها دیگر کار مردم به کشیدن دندان نرسد و نیازی به ایمپلنت نباشد.
وی با بیان اینکه تعرفه گذای برعهده بیمه نبوده بلکه بر عهده شورای عالی بیمه است، ادامه داد:شورای عالی بیمه با حضور 11 دستگاه تشکیل می شود و تعرفه گذاری در آن جا رخ می دهد.تعرفه گذاری خدمات دندانپزشکی هنوز تدوین نشده است. بخش خدمات ترمینی و درمانی که منجر به کشیدن دندان می شود زیر پوشش نیست و در نتیجه دندان ها کشیده می شود، به این دلایل قطعاً ایمپلنت دندانی در اولویت پوشش بیمه ای نیست.
این کارشناس بیمه اظهارکرد: شورای عالی بیمه و مسئولان در تعرفه گذاری ها تصمیم می گیرند و منابع دست یک نفر نیست، بلکه دست دولت است و اگر ایمپلنت دندانی اولویت دولت باشد این کار صورت می گیرد.
تدوین تعرفه خدمات دندانپزشکی در حال بررسی است
محمدحسین خوشنویسان، رئیس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه تدوین تعرفه خدمات دندانپزشکی شروع شده و هنوز تمام نشده است، گفت: تدوین تعرفه خدمات دندانپزشکی در دفتر وزارت بهداشت در حال تدوین است. ایمپلنت دندانی به عنوان سطح سه خدمات پیشگیری محسوب می شود. افرادی که به هر دلیلی در سنین بالا دندان های خود را از دست می دهند برای جلوگیری از بیماری های گوارشی باید از ایمپلنت دندانی استفاده کنند، اگر سرمایه گذاری ها در زمان پیشگیری انجام شود مطمئناً تاثیر گذاری بیشتری دارد.
وی با بیان اینکه در سال 90 بیش از دو میلیون دندان کشیده شده است، اظهارداشت: یک لیست ده آیتمی به عنوان بیسته پایه پیشگیری پیشنهاد شده است و منتظر تشکیل شوارای عالی بیمه هستیم که ان شاء الله تصویب شود می تواند تحول بزرگی باشد.
قیمت بازار از قیمت اداره تجهیزات پزشکی بالاتر است
کاوه سیدان، دبیر انجمن ایمپلنتولوژی با بیان اینکه رنج بالا و پایینی داریم که به آن سمت در حال حرکت هستیم، گفت: باید یک پروتکلی نوشته شود تا به آن سمت حرکت کنیم.
وی ادامه داد: قیمت هایی که در اداره تجهیزات پزشکی مشاهده شده برای ما نیز شگفت انگیز بوده است.
رئیس اظهارکرد: قیمت بازار از قیمت اداره تجهیزات پزشکی بالاتر است. نباید تصور کرد که معضلات آموزشی، درمانی و قیمت گذاری را می توان با یک جلسه حل کرد. در جلسه ابتدای با حضور روسای دندانپزشکی کشور قرار شد کارگروهی تشکیل شود که از نظر کیفیت، کنترل، تعرفه گذاری و ... باید این کارها انجام شود تا به آن قیمت مورد نظر برسیم.
با مشکل کمبود نیرو در کشور مواجهيم
اکبر فاضل، دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت گفت: دستیارها تعهدات خود را انجام می دهند و بعد از اتمام دستیاریشان امتحان برگزار می شود که در حوزه دندانپزشکی از سال 60 در کنکور سراسری سهمیه مناطق 1، 2 و 2 می گیریم که افرادی که در سهمیه منطقه 1 هستند یک برابر مدت زمان تحصیل و افرادی که در منطقه2 هستند دو برابر مدت تحصیل تعهد انجام می دهند.
وی با بیان اینکه ما با مشکل کمبود نیرو در سیستم شبکه در کشور مواجه هستیم، ادامه داد: متاسفانه ما از استفاده نیروها و تعهدات آنها در محل های انتخابی خود غافل شده ایم، که با استفاده از این نیروها می توانیم 6 هزار مرکز روستایی و درمانی را در کشور پوشش کامل دهیم.
درسته این مشکل بنده به گوش بالایی ها نمیرسه وکاری برای بنده نمیکنن فقط اونا ماشین لوکس وخونه آنـچنانی داشته باشن براشون غم نیست واز آخرم میگن ما به فکر مردمیم اگه دختر خودشون یه روزی اینطوری بشه خودشون چیکار میکنن؟؟؟
من الان مادر و پدرم شرمنده منن که نتونستن دندانم رو ایمپلنت کنن ولی یه روزی باید اونا جواب مادر و پدرم را برای این شرمندگی شون بدن
برای ظهور آقا امام زمان صلوات
اللهمــــ صلــ اله محمد وآلـ محمد وعجّلـ فرجهمـ
ر بی دندانی خسته و نا امیدم
مشکل دندان مشکل همه مردم هست . تنها راهش مراجعه به دانشگاههای دندانپزشکی نزدیک محل زندگی شماست که تمامی خدمات رو با بهترین کیفیت زیر نظر اساتید با کمترین هزینه انجام میدن.
شما ی مطب اجاره کن و با قيمت منصفانه اينکارو انجام بده
همه ی ما بیاييم اونجا و به اشناها هم تبليغ کنيم
خدايی هم برا ما خوبه و هم شما
من 10 تا از دندونام خرابه الان چکار کنم
پس ازتحقیق زیاد متوجه شده ام که بهترین روش برای جایگزینی دندان های خراب شده روش ایمپلنت دندانی می باشد.
چندی پیش بنده مبادرت به این کار نمودم وحدود سه چهار ویا بیشتر وکمتر ازدندان های خراب شده ام را با دندان های جدید ایمپلنت جایگزین کردم. منتها با گذشت زمان وپس از حدود یکی دوسال یکی دوتا از آنها شکستند.این درحالی بود که من با این دندان ها به قول معروف گردو و فندق نشکستم.بلکه آنها بتدریج مستهلک شدند. سئوالم این است که آیا اشکال از جنس دندان های ایمپلنت مزبور بوده است ویا نه همه دندان های ایمپلنت از ماندگاری محدودی برخوردار می باشند ویا این که برمی گردد به نوع خدمات انجام شده و...؟ جایی خوانده ام که پایه های دندان های ایمپلنت از جنس های سرامیک وتیتانیوم و...ساخته می شوند. لذا سئوالم این است که به نظر شما بزرگوار زمانی که من به دندان پزشکی مراجعه نمایم کدام یک از اینها را به کارشناس مربوطه جهت ایمپلنت دندانی معرفی نمایم؟ این مساله قابل تعمیم به تاج دندان ایمپلنت هم می باشد. کلا بهترین جنس پایه وتاج ایمپلنت دندانی چیست ؟وآیا تمام مراکز دندانپزشکی این خدمات را بالسویه انجام می دهند ویا خیرکیفیت کارهایشان وهمچنین جنس دندان های ایمپلنت آنها با هم فرق می کنند؟به این معنا که مراکز مربوطه از جهت نوع خدمت رسانی وکیفیت کارهای شان با هم فرق می کنند؟ضمنا کم ترین وبیشترین زمان ماندگاری دندان های ایمپلنت با کیفیت بالا چقدراست؟آیا آنها نیاز به مسواک زدن روزانه به شیوه متعارف دارند ویا نه باید به نحو خاصی آنها را مسواک زد واز آنها نگهداری کرد؟ ضمنا هزینه خدمات ایمپلنت برای هر دندان ویا بطور کامل چقدر می باشد؟آیا خدمات ایمپلنت مشمول بیمه های خدمات درمانی نیزمی باشند ویا خیر؟اگر پاسخ تان مثبت باشد نوع بیمه خدمات درمانی وهمچنین درصد تخفیف قائل شده توسط آن را مشخص فرمائید.به نظر شما چه اماکنی خدمات ایمپنت را با بالاترین کیفیت وبیشترین ضریب اطمینان انجام می دهند؟شنیده ام انجام خدمات ایمپلنت را به خاطر هزینه هنگفت آن می توان بصورت اقساط ماهانه نیز پرداخت نمود.آیا این امر صحت دارد؟
چه کشورهایی خدمات ایمپلنت را با بالاترین کیفیت وکم ترین هزینه انجام می دهند؟ممکن است در پاسخ بگوئید که بسیاری از ایرانیان مقیم کشورهای پیشرفته اقتصادی به جهت هزینه های بسیار زیاد ایمپلنت دندانی و... در کشورهای مزبور خدمات مربوطه خود را در ایران انجام می دهند.
روند زمانی انجام یک ایمپلنت دندانی چقدر است؟چه بصورت تک دندانی وچه بصورت کامل!
در مجموع به نظر شما آیا ایمپلنت دندانی بهترین شیوه برای جایگزینی وترمیم دندان های خراب شده می باشند ویا شیوه های مدرن تر وراحت تر وطبیعی تر و جدیدتری نیز وجود دارند؟طوری که دندان های جایگزین شده ویا بازسازی شده هم کاملا طبیعی وراحت به نظر برسند وهم از ماندگاری بسیار زیادی(وحتی مادام العمر) برخوردار باشند؟
سئوال بعدی من در باره ارتودنسی وروکش نامرئی دندان ها است. خواهشمند است در این زمینه همه توضیحاتی را به اجمال ارائه فرمائید.
به هرصورت بنده درصددم که پس ازمشاوره با دندانپزشک امین وماهر وحرفه ای جلایی به دندان هایم داده واز دندان های بسیار زیبا وسفید وکارا ومانا وشبه طبیعی وحتی بهتر از قبل حالا چه از طریق ایمپلنت دندانی وچه از طرق دیگر برخوردار شوم. طوری که لذت زیادی از مشاهده دندان های بازسازی شده ویا جایگزین شده ام برده وبسیار از آن راضی باشم واستفاده از آنها بسیار راحت هم باشد وحتی از دندان های طبیعی قبلی بسیار بهتر وراحت ر و... هم به نظر برسد. مایه بسی مسرت خواهد شد که بتوانم از توصیه های کارشناسانه شما پیرامون زمینه های فوق الذکر بهره برده تا در موقعیت مقتضی متعاقبا اقدامات لازم را به عمل آورم.
زیاده عرضی نیست.
با تقدیم احترامات
کاوه یوسف زاده
کره ایش خیلی خوبه من گزاشتم رازی هستم
من الان هفت عددایمپلنت نیاز دارم قیمت 92/12/8 دو ملیون هفتصد هزار تومان قیمت دادن در تبریزم جتس دندانام هم خوب نیستن نمی دونم چیکار کنم موندم باا ین قیمتها واقعن از جنس ایمپلنتها سر در نمیاریم
نظرات به محض رويت منتشر ميشود
انجام بدم يا ندم.
من د ر حال انجام دادن 2 عدد ایمپلنت هستم و برای هر کدام 1/800 هزار تومان دریافت کردهدکتر دندانپزشک البته ساکن کیش هستم
بفرمائید قیمتش درسته یا نه
ضمنا با توجه به تحصصی بودن راجه به کیفیت نمیتونم اظهار نظر کنم فقط به پزشک مطمئنم