به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز، کارشناس گردو و پسته ی فارس گفت : شهرستان های سپیدان ، شیراز و بوانات مهمترین مناطق تولید کننده گردوی استان فارس هستند.
علیرضا ضیغمی افزود : هم اکنون 11 هزار و 730 هکتار باغ گردو در این استان وجود دارد .
وی بیان کرد : فارس پس از همدان رتبه دوم تولید گردو در کشور را دارد.
گردو با اینکه از جمله مغزهای چرب است ولی خوردن آن کلسترول خون را کاهش داده و در نتیجه خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کم میکند.
در 100 گرم مغز گردو 85 صدم میلی گرم منگنز 2 و 27 صدم درصد امگا 3 ، 40 صدم میلیگرم مس وجود دارد که این دو فلز سازنده بخشی از آنزیمهایی هستند که در عمل اکسیداسیون بدن نقش دارند.
سازمان جهاد کشاورزی فارس پیش بینی کرد امسال بیش از 31 هزار و 640 تن گردو در این استان برداشت شود.
برداشت گردو از باغ های فارس تا آبان ادامه دارد./س