یک کارشناس تغذیه می گوید: بهتر است انار را با پرده های سفید اطراف دانه ها مصرف کنیم.


 


به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

فرزاد بابایی در خصوص خواص میوه های پاییزی گفت: انار از مهمترین میوه های فصل پاییز است که نام آن از کلمه ای یونانی به معنای سیب با هسته های زیاد گرفته شده است و این میوه خواص غذایی و دارویی فراوانی دارد.

وی افزود: آب، پتاسیم، اسیدهای آلی و فیبر از مهمترین مواد موجود در انار است.

 به گفته این کارشناس تغذیه، مصرف انار به صورت دان شده و همراه با شکر اصلا توصیه نمی شود و انار را باید با پرده های سفید اطراف دانه ها مصرف کرد، زیرا این لایه حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر نامحلول است که این فیبر نامحلول به حرکات دستگاه گوارش، رفع مشکلات دستگاه گوارش، جلوگیری از یبوست و کاهش اضافه وزن و کنترل اشتهای کاذب کمک می کند.

بابایی ادامه داد: انار خواص دارویی و درمانی فراوانی دارد، خون را تصفیه می کند و به دلیل وجود مقادیر فراوان آهن، فسفر و پتاسیم روی خون سازی بدن و کاهش کلسترول و چربی خون تاثیر می گذارد.

وی رنگدانه های قرمز انار را یک آنتی اکسیدان دانست که از مسدود شدن رگ ها و ایجاد بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند.

این کارشناس تغذیه تصریح کرد: پوست انار نیز خواص فراوانی دارد و جوشانده آن برای حل مشکلات معده به کار می رود.

بابایی با اشاره به اینکه بهتر است انار را به صورت تازه و بدون افزودنی استفاده کرد، ادامه داد: برخی فرآورده های انار مانند رب آن نیز خواص این میوه را حفظ می کنند و فقط میزان ویتامین C آن شاید کمتر باشد.

وی از مرکبات به عنوان دیگر میوه های مهم پاییزی یاد کرد که پرتقال از مهمترین آنهاست و گفت: هر پرتقال با داشتن حدود 60 میلی گرم  ویتامین C نیاز روز یک فرد را تامین می کند.

این کارشناس تغذیه گفت: فیبر محلول موجود در پرتقال روی کاهش کلسترول اثر می گذارد.

بابایی خاطرنشان کرد: پوست مرکبات نیز خواص فراوانی دارد و می توان به صورت مربا از آن استفاده کرد.

به گفته وی مصرف مرکبات برای افراد دیابتی منعی ندارد، اما نباید در خوردن آن زیاده روی شود./س

برچسب ها: فواید ، مصرف ، انار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.