کارگردان تئاتر و تلویزیون گفت: نمایش «چهار صندوق شادی» با معرفی آئین های سنتی و شخصیت های ایرانی بر صحنه ماندن و فراموش نکردن آئین های کهن کشور تأکید دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛  ناصر آویژه با بیان اینکه سالهاست در نمایش‌های ایرانی کار می‌کنم، افزود: به نمایش‌های ایرانی تعلق خاطر دارم و  به این نتیجه رسیدم که باید، چنین نمایشی را تولید کنم.
وی با تأکید بر اجرای نمایش در مدرسه خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه‌های ما در سال‌های گذشته ورود نمایش ها به مدارس بود زیرا به تعداد همه بچه ها سالن نمایش نداریم، و آنها می توانند نمایش های ساده را در مدارس تماشا کنند.
آویژه با بیان اینکه کودکان و نوجوانان در مدارس تماشای نمایش را یاد می گیرند، افزود: تماشای نمایش هم آموزش خاصی دارد که دانش آموزان در مدارس می توانند با این روش هم آشنا شوند.
وی اجرای نمایش در مدارس را موجب کاهش مشکلات آموزشی و رفتاری دانست و گفت: نمایش رویدادی فرهنگی است که با اجرای نمایش زیربنای فرهنگی کودکان و نوجوانان تقویت می شود و آسیب ها به مرور کاهش می یابد.
کارگردان «چهار صندوق شادی» تأکید کرد: آموزش و پرورش باید در زمینه ورود تئاتر به مدارس تلاش کرده و در این راستا می تواند کتاب نمایش تدوین کند.
وی تفکیک گروه های سنی را در نمایش ها مفید ارزیابی کرد و افزود: خردسالان در مدارس نمایش ها را بدون والدین تماشا می کنند اما در خارج در مدرسه با حضور والدین است که به همین علت باید موضوع نمایش خردسالان به نوعی باشد که برای خانواده ها هم جذاب شود.
آویژه شعار «تئاتر و خانواده» را در خور جشنواره تئاتر کودک دانست و گفت: با توجه به اینکه در نمایش کودکان و نوجوانان خانواده ها هم درگیر هستند، شعار امسال بسیار با این جشنواره همخوانی دارد.
وی در ادامه میزبانی همدان را بسیار مطلوب عنوان کرد و گفت: تاکنون چهار دوره در جشنواره تئاتر کودک و نوجوان حضور داشتم که به لحاظ امکانات رفاهی و سالن های نمایش بسیار استاندارد بود.
این هنرمند عرصه تئاتر بیان کرد: جشنواره تئاتر کودک و نوجوان زاده شهر تاریخی همدان است  و در مدت زمانی که در این شهر برگزار شده است، به خوبی از پس آن برآمده است./س
برچسب ها: تئاتر ، کارگردان ، صحنه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.