معاون فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: بايد فضاي نقد در حوزه كتاب به وجود آيد تا كتاب هاي فاخر را بتوان شناسايي كرد.

 

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، اسماعيلي" در یازدهمین نمايشگاه بين المللي كتاب تبريز اظهار كرد: برگزاري نمايشگاه‌هاي كتاب موجب ايجاد فرصت هاي برابر براي مخاطبان جهت دستيابي به كتاب و مطالعه و همچنین گسترش فرهنگ كتابخواني در كشور مي شود .

وی با اشاره به اينكه مسايل اقتصادي و اخلاقي نيز مبناي فرهنگي دارد تاكيد كرد: فرهنگ ما يك فرهنگ با بنيه قوي اسلامي و ايراني است و بايد با تكيه بر اين فرهنگ، سرانه كتابخواني و مطالعه را در كشور افزايش دهيم.

اسماعیلی با اشاره به اینکه فرآیند کتاب باید در جامعه مورد توجه قرار گرفته و تکمیل شود، گفت: نخستین فرآیند در حوزه‌ی کتاب، ‌تولید و فرآیند بعدی تبلیغ و ترویج و نهایتا فرآیند توزیع است که برای دستیابی به جامعه‌ای کتابخوان این سه فرآیند باید مسیر تکامل را بپیمایند.

وی تاکید کرد: هر رشدي در جامعه در پرتو توسعه فرهنگي صورت مي گيرد و پايه و اساس نظام بر مبناي فرهنگ است كه با تقويت جبهه فرهنگي بقيه جبهه ها نيز تقويت مي شود واگر در جبهه اي نقصي وجود داشته باشد ريشه آن در مسايل فرهنگي است .

براساس این گزارش یازدهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز از هفتم تا سیزدهم مهرماه در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی این شهر برپاست./س

 

برچسب ها: فضای ، نقد ، حوزه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.