وي اظهار كرد: مصرف اين ميوه بيشتر در فصل سرما توصيه مي شود چرا كه از سرما خوردگي پيشگيري مي كند.
وي در ادامه گفت: پرتغال چون منبع غني از ويتامين c است، خواص آنتي اكسيداني دارد و قادر است با اثرات مخرب راديكال هاي آزاد مقابله كند.
وي خاطرنشان كرد : پرتغال به علت وجود ويتامينc براي بيماران قلبي و ديابتي مفيد است اما كساني كه مبتلا به سنگ هاي ادراري و ناراحتي كليوي هستند بايد اين ميوه را با احتياط و مشورت پزشك مصرف كنند.
وي اظهار كرد : بهتر است افراد از خود پرتغال به جاي آب آن استفاده كنند ، چرا كه در اين حالت بدن فيبر بيشتري را دريافت مي كند،در حالي كه آب پرتغال مقدار زيادي از اين فيبر را از دست داده است.
وي با بيان اين كه زماني كه آب پرتغال گرفته مي شود ، ميزان قند آن افزايش مي يابد، گفت: بهتر است كساني كه ديابت دارند از نوشيدن آب پرتغال خودداري كنند ،چرا كه دريافت ميوه كامل به همراه فيبر بسيار بهتر از مصرف آب ميوه است./ح