دكتر عباس امام از انتشار تازه‌ترين كتابش با نام ELT in Iran: A Bibliography and Directory (رشته آموزش زبان انگليسي در ايران) خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ عضو هيات علمی دانشگاه شهيد چمران اهواز درباره اين كتاب توضيح داد: كتاب "رشته آموزش زبان انگليسي در ايران" در واقع كارنامه رشته آموزش زبان انگليسي و فعاليت‌هاي استادان، دانشگاه‌ها، محققان و نويسندگان ايراني در زمينه آموزش زبان انگليسي در كشور ما طي دوران بعد از انقلاب (1980 تا 2010 ميلادی) است.

 

وي افزود: عنوان فرعي اين كتاب "كتابشناسي و راهنما" است. منظور از كتابشناسي در واقع مجموعه موضوعاتي است كه ايراني‌ها چه به صورت كتاب و چه به صورت مقاله و شركت در كنفرانس‌ها نوشته‌اند.

 

امام، با اشاره به اين كه اين كتاب داراي هفت بخش است، گفت: در ابتداي كتاب مقدمه‌اي را درباره تاريخچه‌اي از شروع و تداوم آموزش رشته زبان انگليسي در ايران از دوره قاجار تا بعد از انقلاب نوشتم.

 

وي ادامه داد: بخش اول كتاب شامل درسنامه‌هايي است كه ايراني‌ها در دوران بعد از انقلاب تدوين كرده‌اند كه من آنها را با مشخصات كامل معرفي كرده‌ام. 

 

استاد زبان انگليسی دانشگاه شهيد چمران اهواز در معرفی بخش دوم اين كتاب بيان كرد: بخش دوم كتاب شامل معرفي نشريات دانشگاهي مرتبط با آموزش زبان انگليسي است. در اين بخش تمام مقالاتي كه ايراني‌ها در مجلات دانشگاهي ايران توسط گروه‌هاي آموزشي تدوين شده است را پيدا كرده‌ و آنها را بر اساس حروف الفبا معرفي كرده‌ام.

 

امام درباره بخش سوم و چهارم اين كتاب گفت: بخش سوم مربوط به معرفي مجلات آموزش زبان انگليسي غيردانشگاهي است. مثل مجله رشد آموزش زبان كه توسط آموزش و پرورش چاپ مي‌شود. همچنين بخش چهارم اين كتاب مربوط به تمام مقاله‌هايي است ايراني‌ها كه درباره آموزش زبان انگليسي در جاهاي مختلف منتشر كرده‌اند اما زبان آنها به فارسي است.

 

وی با اشاره به بخش پنجم اظهار كرد: در بخش پنجم كتاب كه همايش‌هاي ادواري نام دارد به معرفي كنفرانس‌ها، سمينارها و همايش‌هاي مختلفي كه ايراني‌ها در طي دوران بعد از انقلاب برگزار كرده‌اند پرداخته‌ام مثل هشت همايش اوليه تلفي (TELLFI).

 

اين استاد دانشگاه با اشاره به دو بخش آخر كتاب خود گفت: بخش ششم كتاب شامل راهنمايي است كه به خواننده مي‌گويد كه در دوره زماني 1980 تا 2010 در چه دانشگاهايي در ايران به تدريج دوره‌هاي فوق ليسانس آموزش زبان انگليسي و دكتراي آموزش زبان انگليسي راه‌اندازي و فعال شده است. در بخش هفتم نيز بيست نفر و مؤسسه كه از پركارترين افراد و تأثيرگذارترين مؤسسه‌ها در رشته آموزش زبان انگليسي بوده‌اند را با تصوير و ويژگي‌هاي خاص آن معرفي و بررسي كرده‌ام.

 

عضو هيات علمی دانشگاه شهيد چمران اهواز در خصوص اهدافش از انتشار اين كتاب تاكيد كرد: هدف اول من اين بود كه كارنامه خدمات ايراني‌ها در گسترش رشته آموزش زبان انگليسي را در دوران بعد از انقلاب با سند و مدرك نشان دهم. هدف دوم من كمك به افراد و محققاني است كه به دنبال پيدا كردن موضوعاتي براي تحقيقات خود درباره آموزش زبان انگليسي در ايران هستند. همچنين براي دانشجويان فوق ليسانس و دكتراي رشته آموزش زبان انگليسي و علاقمندان به اين رشته كه مي‌خواهند در پايان نامه‌هايشان از پيشينه تحقيقاتي ايراني‌ها استفاده كنند اين راهنما بسيار مناسب است.

 

گفتنی است كتاب ELT in Iran: A Bibliography and Directory (رشته آموزش زبان انگليسي در ايران) توسط نشر رسانه مكتوب در 500 نسخه و با قيمت 15000 تومان چاپ و منتشر شده است. /س
برچسب ها: کتاب ، منتشر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.