مصرف مرکبات موجب کاهش ابتلا به سکته مغزي مي شود.

دکتر امين ياسري متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: تحقيقات پژوهشگران نشان مي‌دهد وجود ترکيبي به نام فلاوانونس در مرکباتي از جمله پرتقال و گرپ فروت موجب کاهش خطر ابتلا به سکته مغزي مي شود.

وي افزود: زناني که در رژيم غذايي خود از مرکبات استفاده ميکنند در قياس با سايرين 19 درصد کمتر دچار سکته مغزي مي شوند.

اين متخصص خاطرنشان کرد:  اين ترکيب با بهبود خونرساني به مغز، احتمال بروز حملات مغزي را کاهش مي دهد./ع2

برچسب ها: سکته ، مغزی ، مرکبات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.