اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: ريشه، چوب، پوست و ميوه سنجد ارزش دارویی دارند.
وی تشریح کرد: مصرف خوراکی آرد و هسته میوه سنجد آسیاب شده برای تسکین بیماری آرتروز توصیه شده است.
نقشی ادامه داد: بهترين اثر سنجد، رفع کمبود ویتامین ث بدن است و خوردن آن، از ورود عفونت به بدن پيشگيري مي کند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: اسانس گل سنجد در صنایع داروسازی و آرایشی و عطرسازی به كار میرود.
وی با اشاره ای به اثرات جوشانده برگ سنجد اظهار داشت: جوشانده برگ سنجد، بهترین دارو برای اسهال کودکان است.
نقشی ضمن توصیه ای به افراد دچار تنگی نفس تاکید کرد: جوشانده گل سنجد برای زخم های ریوی و تنگی نفس مفید است./س