به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
با توجه به حجم کوچک معده کودکان لازم است غذای آنها را در میان وعده ها ریز کنیم.شیر و کیک، خرما، میوه جات، دانه های روغنی نظیر بادام و پسته و...، انجیر خشک، قیسی، آب میوه طبیعی و ساندویچ های خانگی بهترین میان وعده های ممکن برای دانش آموزان است.اگرچه نمی توان میان وعده ها و تنقلات نامناسب را کاملا از برنامه غذایی کودکان و دانش آموزان حذف کرد، اما لازم است تا حد امکان استفاده از این خوردنی ها را کاهش دهیم.
این مواد جلوی وعده های اصلی غذایی کودکان را می گیرد و تاثیر منفی بر رشد آنها دارد.
صبحانه20 تا 30 درصد انرژی روزانه فرد را تامین کرده و موتور متابولیکی فرد را به کار می اندازد.
طبق تحقیقات صورت گرفته استفاده از صبحانه نه تنها برنامه سایر وعده های غذایی روزانه فرد را تنظیم می کند، بلکه تاثیر مثبتی بر افزایش بهره هوشی و یادگیری دانش آموزان دارد.
خوابیدن به موقع و سحرخیزی نقش بسزایی در افزایش اشتهای صبحگاهی دانش آموزان دارد./س